MacBook Air (M2, 2022) – USB-C-kortit

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• Nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx T3 -puolikuuvaihtopää

• Torx T5 -vaihtopää

• USB-C -latauskaapeli

Irrottaminen

Huomautus: Näiden ohjeiden kuvissa näytetään vain yhden USB-C-levyn irrottaminen ja kokoaminen. Työvaiheet ovat kuitenkin samat molemmille USB-C-levyille.

1. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten MagSafe 3 -levyn ja USB-levyjen liittimen suojakotelosta neljä T3-ruuvia (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

2. Irrota MagSafe 3 -levyn ja USB-levyjen liittimen suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

3. Nosta USB-C-levyn joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla.

4. Kiinnitä Torx T5 -vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten USB-C-levystä kaksi T5-ruuvia (923-07276) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

5. Pidä kiinni USB-C-levyn joustavan kaapelin päästä. Kallista sitten USB-C-levyä ylös ja irrota se kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta USB-C-levy kotelon yläosaan kuvan osoittamalla tavalla. Laske sitten USB-C-levyn joustavan kaapelin pää kotelon yläosaan, kun USB-C-levy on edennyt emolevyn ohi.

2. Kiinnitä Torx T5 -vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten USB-C-levyyn osittain kaksi T5-ruuvia (923-07276) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä (1).

3. Paina USB-C-levyn joustavan kaapelin pää liittimeen (2).

4. Liitä USB-C-latauskaapelin toinen pää porttiin USB-C-levyn kohdistuksen varmistamiseksi. Säädä USB-C-levyn kohdistusta, kunnes kaapelin pää on helppo liittää ja irrottaa.

•  Vaara: Varmista, että USB-C-latauskaapeli ei ole kytkettynä virtalähteeseen.

5. Pidä Torx T5 -vaihtopää kiinni säädettävässä (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselissä. Aseta vääntömomentiksi 11,5 Ncm.

6. Kiinnitä sitten kaksi T5-ruuvia kokonaan USB-C-korttiin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

7. Irrota USB-C-latauskaapeli portista.

8. Asettele MagSafe 3 -levyn ja USB-C-levyjen liittimen suojakotelo paikalleen.

9. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten MagSafe 3 -levyn ja USB-levyjen liittimen suojakoteloon takaisin neljä T3-ruuvia (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: