Brug Min fotostream til at få adgang til dine nyeste fotografier fra alle dine enheder

Brug Min fotostream til at importere dine nyeste fotografier fra enheder, som ikke bruger iCloud-fotobibliotek. Min fotostream opbevarer fotografier fra de seneste 30 dage i iCloud, så du kan importere dem til Mac.

Bemærk: Min fotostream importerer kun Live Photos som stillbilleder.

Du skal have en iCloud-konto for at bruge Min fotostream.

Åbn Fotos for mig

Slå Min fotostream til eller fra

1. Vælg Fotos > Indstillinger, og klik derefter på iCloud.

2. Vælg afkrydsningsfeltet Min fotostream for at slå Min fotostream til. Du slår den fra ved at fravælge afkrydsningsfeltet.

Vigtigt: Hvis du har slået Min fotostream til og ikke bruger iCloud-fotobibliotek, vises fotografier fra Min fotostream i albummet Min fotostream under Album i indholdsoversigten. Hvis du bruger iCloud-fotobibliotek, ser du ikke albummet Min fotostream – alle dine fotografier føjes til albummet Alle fotografier.

Slet et fotografi fra Min fotostream

1. Klik på Min fotostream i indholdsoversigten.

2. Gør et af følgende:

• Vælg de fotografier, der skal slettes, og tryk på Slettetasten.

• Ctrl-klik på det fotografi, der skal slettes, og vælg derefter Slet fra Min fotostream.

Vigtigt: Når du sletter et fotografi fra Min fotostream, slettes det også på en anden Mac eller enhed, der bruger Min fotostream.