Formindsk støj på et fotografi

Fotografier, der er taget i svag belysning, kan se kornede eller plettede ud. Det kaldes støj. Du kan mindske eller fjerne støj på fotografier.

Bemærk: Støjnedsættelse virker også til fotografier i RAW-arkivformat.

1. Dobbeltklik på et fotografi, og klik derefter på Rediger på værktøjslinjen.

2. Klik på Juster på værktøjslinjen.

3. Klik på trekanten ud for Støjnedsættelse i vinduet Juster.

4. Træk mærket Støjnedsættelse, til du er tilfreds med resultatet.

Mærket Støjnedsættelse i vinduet Juster.

Bemærk: Når du redigerer billeder i RAW-format (version 6 eller en nyere version), vises mærker til Luminansstøj, Farvestøj og Detalje, som du kan finjustere støjnedsættelsen med.