MacBook Pro med Keynote-temavælgeren åben på skærmen. Det første basistema er valgt, de andre basistemaer vises til højre, og brugsklare temaer vises nedenfor i rækker efter kategori.

Begynd med et tema

Alle præsentationer begynder med et tema. Et tema er et sæt færdige lysbilledlayout, du kan bruge som udgangspunkt. Erstat temaets billeder og tekster med dine egne, og tilføj derefter flere lysbilleder efter behov.

Opret en præsentation

Knapperne for objekterne Tabeller, Diagrammer, Tekst, Figurer og Billede vises på værktøjslinjen. Lokalmenuen Diagrammer er åben, og knapperne 2D og Interaktiv vises øverst. Knappen 2D er valgt, og der vises en række miniaturer af 2D-diagrammer, du kan vælge mellem.

Tilføj fotos, figurer, diagrammer m.m.

Tilføj objekter, f.eks. billeder, video, lyd, diagrammer, figurer eller tabeller, på et lysbillede. Du kan anbringe objekter i lag, ændre deres størrelse og linke dem til websider eller andre lysbilleder i din præsentation.

Introduktion til tekstfelter, billeder og andre objekter

Det valgte billede på lysbilledet har en kant til billedrammen, og fanen Format i indholdsoversigten Format er åben med Billedramme valgt på rammemenuen.

Tilpas alle detaljer

Tilpas udseendet af alt det, du tilføjer på et lysbillede. Vælg en ny farve, tilføj en skygge, skift gennemsigtighed m.m.

Skift udseende på objekter

Et tekstfelt er valgt i et lysbillede, og fanen Byg ind er valgt øverst i indholdsoversigten for animering til højre. Animationen Drift er valgt på lokalmenuen, og der vises indstillinger til tilpasning af animationen under den i indholdsoversigten.

Imponer dem med animation

Du kan tilføje visuelle effekter eller animationer for at fastholde dit publikums opmærksomhed. Du kan f.eks. tilføje en overgang, så alle lysbilleder opløses til det næste, eller få alle bogstaver i et ord til at flyde ind på lysbilledet.

Tilføj en lysbilledovergang

Vinduet med lysbilledshowet i præsentationen er åbent med det første lysbillede, kaldet Sea Turtles. Præsentationsskærmen er åben i et separat vindue, der viser lysbillednavigator, aktuelt og næste lysbillede samt præsentationsnoter.

Afspil din præsentation overalt, når som helst

Afspil din præsentation på computeren, på en ekstern skærm eller via internettet. Mens præsentationen afspilles, kan du åbne præsentationsskærmen i et separat vindue for at få vist og redigere din præsentationsnoter, indstille tidtagning for præsentationen m.m.

Afspil en præsentation på din computer

Menuen Samarbejde, der viser navnene på de personer, der samarbejder om præsentationen. Under navnene vises delingsindstillinger.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde på din præsentation sammen med dig. Alle inviterede personer kan se ændringerne, mens de sker, men du kan bestemme, hvem der hhv. kan redigere eller kun se præsentationen.

Introduktion til samarbejde

Du kan undersøge brugerhåndbogen til Keynote til iCloud ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller ved at indtaste et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.