iPad Pro (10,5

Brugerhåndbog til iPad

Alt, hvad du har brug for at vide om iPad

Den låste skærm med en streg nederst, som angiver, at du kan skubbe op fra bunden.

Hils på fremtiden

Den nye iPad Pro har skærm over det hele fra kant til kant, og du kan låse den op med et kig og navigere rundt på den med kendte bevægelser.

Lær den nye iPad Pro at kende

En note, der er åben i appen Noter. Titlen “Parts of a cell” er skrevet øverst i noten. Under titlen er der en nummereret liste med celledele, f.eks. “plasma membrane,” “cytoplasm,” “mitochondria” og “ribosomes.” Under den nummererede liste er der en skitse af en plantecelle efterfulgt at skrevne noter. Nederst på skærmen vises tastaturet.

Arbejd på den smarte måde i skolen

Brug iPad i skolen til at samarbejde med dine klassekammerater, føje tegninger og skitser til dine noter og arbejde i alle dine yndlingsapps på samme tid.

Bevar dit forspring

Skærmtid er valgt i Indstillinger. På højre side af skærmen vises en aktivitetsrapport til Skærmtid. Øverst i rapporten vises muligheden for at vælge I dag og Sidste 7 dage. Sidste 7 dage er valgt. Øverst i rapporten er et diagram, der viser, hvor meget tid der er brugt på spil, underholdning og sociale netværk for hver dag i ugen. Under diagrammet ses Begrænsninger, hvor du kan indstille tidsgrænser for spil, apps og sociale netværk. Under dette vises en liste med de mest brugte apps. Nederst i rapporten vises det samlede antal gange, enheden blev taget op.

Indstil Skærmtid for dit barn

Brug Skærmtid til at få indblik i, hvordan dine børn bruger tiden på deres enheder, se aktivitetsrapporter og indstille tidsgrænser.

Se, hvordan dit barn bruger tid på iPad

Appen FaceTime viser et igangværende opkald.

Slap af efter en travl dag

Brug iPad til at kommunikere med en ven, fordybe dig i en god bog, starte en skitsebog og meget andet.

Stress af med iPad

Du kan gennemse Brugerhåndbog til iPad ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Gå ind på webstedet om support til iPad, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.