Indstilling og brug af multibruger på Apple TV

Skift mellem brugerkonti med et tryk på en knap.

Få en personlig Apple TV-oplevelse

Med multibruger får du specielt tilpassede anbefalinger, din egen Kø-liste i Apple Music og Apple TV-appen, adgang til købte apps i App Store samt mulighed for at spille spil med dit abonnement på Apple Arcade. Derefter kan du give den næste bruger mulighed for at hurtigt skifte til sin egen konto i Kontrolcenter og få adgang til sit eget indhold.

Du kan også skifte mellem de iCloud- og Game Center-konti, der er logget ind på dit Apple TV.

Før du begynder

Tjek følgende, hvis du føjer en anden person til dit Apple TV:

Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.

Vælg en indstillingsmetode

• Brug appen Hjem, hvis du vil give den nye bruger mulighed for at styre dit HomeKit-tilbehør samt Apple TV eller HomePod-højttalere i dit hjem.
  • Brug dit Apple TV, hvis du kun vil give den nye bruger mulighed for at styre det Apple TV, brugeren føjes til.

Indstilling med appen Hjem

Brug disse trin til at invitere en bruger og derefter acceptere en invitation.

Inviter en person

1. Åbn appen Hjem på din iOS-enhed, og tryk på Hjem .
  2. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Hjem-indstillinger og derefter vælge et hjem.
    • Hvis brugeren ikke findes i din Hjem-app, skal du trykke på Inviter. Angiv det Apple-id, som brugeren anvender med iCloud, og tryk derefter på Send invitation.
    • Hvis den bruger, du tilføjer, allerede deler din Hjem-app, kan vedkommende føje sig selv til dit Apple TV. Tryk på Vis mig det på Apple TV på brugerens iOS-enhed.

Sådan accepterer du en invitation

1. Åbn appen Hjem på din iOS-enhed, og tryk på Hjem .
  2. Tryk på Hjem-indstillinger.
  3. Vælg Accepter, og vælg derefter Accepter igen.
  4. Tryk på OK.

Indstilling med Apple TV

Brug disse trin til at tilføje en bruger.

1. På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tilføj ny bruger.
  2. Vælg Fortsæt, og vælg derefter Skriv ny.
  3. Lad den nye bruger angive sit Apple-id til iTunes og sin adgangskode. Klik derefter på Log ind.

Skift mellem brugere

Skift mellem brugerkonti for at få adgang til dit personlige indhold i appen Apple TV, Apple Music og App Store.

• Tryk på appen Apple TV/Hjem  på din Siri Remote, og hold fingeren nede for at få vist Kontrolcenter. Vælg den brugerkonto, du vil skifte til.

Fjern en bruger

Du kan til enhver tid fjerne en bruger eller forlade et Apple TV.

• Fjern en bruger: På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Brugere og konti > Aktuel bruger. Vælg derefter den brugerkonto, du vil fjerne. Klik på [brugers] konto > Fjern bruger fra Apple TV.
  • Forlad et Apple TV: Deaktiver Vis mig det på Apple TV i din Hjem-app.