Om softwareopdateringer til Apple TV (4. generation)

Her kan du læse om nye funktioner i de enkelte softwareopdateringer til Apple TV (4. generation).

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

tvOS 10.2.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 10.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 10.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

• Hurtig rulning: Du kan rulle hurtigt gennem lister ved at skubbe i højre side af fjernbetjeningens Touch-overflade. Hvis en liste indeholder et register – f.eks. din musiksamling i appen Musik – kan du hurtigt springe frem eller tilbage.
  • iTunes-film: Se dine lejede iTunes-film på enhver enhed ved at logge ind med det samme Apple-id på alle enheder. Du kan f.eks. leje en film på din iPhone og derefter se den på dit Apple TV
  • Appen Apple TV Remote til iOS: Apple TV Remote-appen, der nu har fuld understøttelse af iPad, gør det muligt at vælge filmkapitler, lydspor og closed captions. Du kan også se musiktekster og spillelister i appen.
  • MDM (Mobile Device Management): Konfigurer og administrer dit Apple TV eksternt ved hjælp af MDM-løsninger, der omfatter særlige indstillinger til virksomheds- og uddannelsesbrug. Læs mere.

tvOS 10.1.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 10.1

• TV-appen: Find nyt indhold, eller se videre på et afsnit af en tv-serie eller en film – alt sammen på ét sted. I TV-appen samles alle dine udsendelser og film fra tjenester, du abonnerer på, plus dine køb fra iTunes. Denne funktion er kun tilgængelig i USA på Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.
  • Yderligere oplysninger: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 10.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 10.0

• Siri:Siri forstår nu spansk i Mexico, hollandsk i Holland, norsk i Norge og svensk i Sverige.
  • Søg med Siri: Bed Siri om at finde film efter emne eller tema. Spørg f.eks. efter spionfilm eller de bedste film om fodbold. Denne funktion er kun tilgængelig i USA.
  • Siri til podcasts: Find det, du leder efter, ved blot at inkludere ordet "podcast" i din Siri-søgning. Læs mere.
  • Diktering: Du kan nu bruge dikteringsfunktionen til systemsprogene hollandsk, norsk og svensk, uanset hvor du befinder dig i verden.
  • App Store: Føjer automatisk apps, du har købt på din iOS-enhed, til dit Apple TV. Log blot ind på iTunes på dit Apple TV med det samme Apple-id som det, du bruger til iTunes på din iOS-enhed. Derefter vises apps fra din iOS-enhed på hjemmeskærmen på dit Apple TV. Læs mere.
  • Musik: Oplev et nyt og strømlinet design, der gør det lettere end nogensinde at finde din yndlingsmusik.
  • Fotos: Prøv den nye funktion Minder, der fremhæver øjeblikke i dit fotobibliotek med en flot præsentation til den store skærm.
  • Log på i et trin: Log på din udbyder af kabel- eller satellit-tv, og få straks adgang til de understøttede videoapps, som følger med dit betalte tv-abonnement. Denne funktion er kun tilgængelig i USA på Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.
  • HomeKit: Bed via dit Apple TV Siri om at slukke lyset i stuen, indstille temperaturen og meget andet. Du kan også bruge dit Apple TV som hjemmets samlingspunkt. Du kan derefter indstille automatiseringer eller få fjernadgang til dit hjem fra appen Hjem på din iOS-enhed eller dit Apple Watch.
  • Udseende: Du kan ændre udseendet af dit Apple TV. Du kan få vist hjemmeskærmen og menuer med høj eller nedtonet lysstyrke ved at vælge en lys eller mørk baggrund
  • Apple Remote Keyboard: Med denne funktion vises der et tastatur på din iPhone, iPad eller iPod touch, når du vælger et tekstfelt på dit Apple TV. Du kan derefter hurtigt indtaste tekst på dit Apple TV ved hjælp af tastaturet på iOS-enheden.
  • Skærmtilpasninger: Farvefiltre kan hjælpe dig til bedre at skelne farver eller læse tekst på skærmen.

tvOS 9.2.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 9.2.1

• Appen Apple TV Remote til iOS: Brug din iPhone til at styre dit Apple TV ved hjælp af touchfunktioner, bed Siri om at finde en god film, skriv tekst på tastaturet og meget mere.
  • Yderligere oplysninger: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 9.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af software og ydeevne samt følgende funktioner:

• Diktering: Tryk på mikrofonknappen på din fjernbetjening, og brug din stemme til hurtigt at indtaste tekst på skærmen. Denne funktion kræver, at systemsproget er engelsk, fransk, tysk, japansk eller spansk.
  • Live Tune-in: Bed Siri om at åbne en livekanal i en understøttet app som f.eks. CBS eller ESPN.1 Denne funktion er kun tilgængelig i USA.
  • Siri til App Store: Find apps ved at søge efter titel, kategori eller udvikler.1
  • Siri:1 Siri kan nu forstå spansk i USA og fransk i Canada. Hvis engelsk er det sprog, du bruger til Siri, og du bor i Australien, Canada, Storbritannien eller USA, kan du vælge australsk engelsk, britisk engelsk eller amerikansk engelsk.
  • Fotos: Se dit iCloud-fotobibliotek, herunder Live Photos, på den store skærm.
  • Mapper: Få nemmere adgang ved at oprette mapper, hvor du kan organisere dine apps.
  • Bluetooth-tastaturer: Brug dit trådløse tastatur fra Apple til at styre dit Apple TV.
  • Konferencerumsskærm: Lås Apple TV i Konferencerumsskærm til virksomheds- og uddannelsesbrug. Vis en vejledning på skærmen i at bruge AirPlay.

tvOS 9.2 inkluderer også en opdatering til din Apple TV Remote. Denne opdatering medfører kompatibilitet med soundbar-enheder fra Samsung og en generelt forbedret ydeevne. Dit Apple TV forsøger at opdatere din Apple TV Remote én gang om dagen, når begge enheder er passive. Når opdateringen er fuldført, vil nummeret på firmwareversionen i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening være 0x0245.

tvOS 9.1.1

• Appen Podcasts: Se dine yndlingspodcasts på den store skærm.
  • Yderligere oplysninger: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 9.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af software og ydeevne samt følgende funktioner:

• Siri til Apple Music: Søg i, afspil og styr din musik på dit Apple TV.2
  • Appen Remote til Apple Watch: Brug dit Apple Watch til at styre Apple TV.

tvOS 9.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 9.0

• Ny brugerflade: Få en forbedret tv-oplevelse med nye måder at bruge Touch og stemme på.
  • Siri:1 Du kan sige til Siri, hvilken film eller tv-udsendelse du vil se.
  • App Store: Du kan søge efter, gennemse og downloade apps direkte til dit Apple TV.
  • Musik: Lyt til Apple Music2 på de bedste højttalere i hjemmet, og få adgang til dit iCloud-musikbibliotek og iTunes Match.
  1. Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.
  2. Apple Music forudsætter abonnement.