Leje af film i Apple TV-appen

Læs om, hvordan du finder og lejer film i Apple TV-appen, og download eller stream dem derefter på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV, din Mac, pc, dit smart-tv eller din streamingenhed.

Lej, og se nu eller senere

Søg efter en film i Apple TV-appen,* og se, om det er muligt at leje den. Det er ikke alle film, der kan lejes.

Når du lejer en film, har du 30 dage til at begynde at se den. Lige så snart du afspiller dit lejede emne, vil det være tilgængeligt i 48 timer. Det lejede emne bliver automatisk slettet fra dit bibliotek, 30 dage efter at du har lejet det, eller 48 timer efter at du begyndte at se det, afhængigt af hvad der finder sted først.

*Apple TV-appen er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Se, om Apple TV-appen er tilgængelig i dit land eller område.

Find dit lejede emne, og download eller stream det

Følg trinnene nedenfor for din enhed.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Apple TV-appen, og gå til fanen Bibliotek.
  2. Se efter Lejede emner. Hvis du ikke kan se Lejede emner, er der ikke aktuelt nogen lejede emner tilknyttet det Apple-id, du er logget ind med.
  3. Tryk på  for at streame det lejede emne. Du kan også trykke på  for at downloade det lejede emne, så du kan se det offline.

Lige så snart du har trykket på Afspil, har du 48 timer til at se det lejede emne.

På dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen, og gå til fanen Bibliotek.
  2. Vælg Lejede emner i indholdsoversigten. Hvis du ikke kan se Lejede emner, er der ikke aktuelt nogen lejede emner tilknyttet det Apple-id, du er logget ind med.
  3. Vælg det lejede emne, og vælg derefter Afspil for at begynde at se det. Du kan ikke downloade lejede emner til dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed.

Lige så snart du har trykket på Afspil, har du 48 timer til at se det lejede emne.

På Mac

1. Åbn Apple TV-appen, og gå til fanen Bibliotek.
  2. Klik på Lejede emner i indholdsoversigten. Hvis du ikke kan se Lejede emner, er der ikke aktuelt nogen lejede emner tilknyttet det Apple-id, du er logget ind med.
  3. Hold musemarkøren over det lejede emne, og klik på . Hvis du vil downloade det til din computer, skal du klikke på .

Lige så snart du har trykket på Afspil, har du 48 timer til at se det lejede emne.

I iTunes på din pc

1. Åbn iTunes, og klik på  Film i øverste venstre hjørne.
  2. Klik på fanen Lejet øverst i iTunes-vinduet. Hvis du ikke kan se fanen Lejede emner, er der ikke aktuelt nogen lejede emner tilknyttet det Apple-id, du er logget ind med.
  3. Hvis du vil streame det lejede emne, skal du holde markøren over titlen og klikke på . Hvis du vil downloade det til din computer, skal du klikke på .

Lige så snart du har trykket på Afspil, har du 48 timer til at se det lejede emne.

Se det lejede emne på en hvilken som helst enhed

Du kan se film, du lejer, på en hvilken som helst enhed, der har Apple TV-appen, og hvor du er logget ind med dit Apple id.

Du kan downloade det lejede emne på en enhed ad gangen. Hvis du downloader det lejede emne på en enhed, kan du streame det på en anden enhed samtidigt.

Hvis du ikke kan afspille det lejede emne, skal du tjekke, om det er downloadet eller streames på en anden enhed. Hvis du vil downloade det lejede emne på en anden enhed, skal du fjerne det lejede emne fra din enhed og derefter downloade det på den enhed, du vil se det på.

Du kan ikke downloade lejede emner til dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed.

Sådan får du hjælp

• Hvis du ikke kan streame eller se videoindhold fra Apple TV-appen, skal du genstarte din enhed. Hvis det lejede emne stadig ikke kan afspilles, kan du læse mere om streamingproblemer eller rapportere et problem.
  • Downloadede emner kan afspilles uden afbrydelse, når en tilstrækkelig del af det er downloadet. Hvis du har tænkt dig at se det lejede emne under en flytur eller et sted, hvor der ikke er adgang til Wi-Fi, kan det være en god idé at downloade det lejede emne dagen før for at sikre, at du har tilstrækkelig tid til at downloade det til din enhed.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.