Kontroller, om film og tv-udsendelser har tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen

Film og tv-udsendelser med tilgængelighedsfunktioner er mærket med AD for lydbeskrivelser, CC for closed captions og SDH for undertekster for døve og hørehæmmede.

På din iPhone eller iPad

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Tryk på Søg, og indtast navnet på en film eller tv-udsendelse.

3. Tryk på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til beskrivelsessiden.

4. Se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

På din Mac eller på nettet

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Brug søgelinjen til at finde en film eller tv-udsendelse.

3. Klik på en film eller tv-udsendelse for at gå til beskrivelsessiden.

4. Under beskrivelsen skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.

2. Slå Lydbeskrivelser til.

3. Åbn Apple TV-appen.

4. Søg efter en film eller en tv-udsendelse.

5. På filmens beskrivelsesside skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionerne Sprog og Tilgængelighed nederst på beskrivelsessiden.

På dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Gå til Film eller Tv-udsendelser øverst på skærmen. Eller gå til Søg for at finde en film eller tv-udsendelse.

3. På beskrivelsessiden skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionerne Sprog og Tilgængelighed nederst på beskrivelsessiden.

På din pc i Apple TV-appen til Windows

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Brug søgelinjen til at finde en film eller tv-udsendelse.

3. Klik på en film eller tv-udsendelse for at gå til beskrivelsessiden.

4. Under beskrivelsen skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

Tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen

Tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen omfatter Closed Captions, undertekster og lydbeskrivelser. Tilgængeligheden af disse funktioner varierer efter land eller område.

symbol for closed captions

Indhold med closed captions (CC) er en visuel transskription af dialogen i en video samt af al nonverbal kommunikation. CC-indhold kan også hjælpe med at identificere, hvem der taler i en video.

symbol for undertekster til døve og hørehæmmede

Indhold med undertekster til døve og hørehæmmede (SDH) minder om closed captions, men SDH-indhold kan være tilgængeligt i visse situationer, hvor CC ikke er, og det kan være tilgængeligt på flere sprog.

symbol for indhold med lydbeskrivelser

Indhold med lydbeskrivelser (AD) bruger et talt lydspor til at beskrive, hvad der sker på skærmen.

Sådan slår du AD, CC eller SDH til

Tilgængeligheden af tilgængelighedsfunktioner varierer efter land og område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.