Hvis du ikke kan se eller streame film og tv-udsendelser i Apple TV-appen

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at streame en film eller tv-udsendelse via en Wi-Fi- eller mobilforbindelse.

Opdater til den nyeste version af Apple TV-appen

Opdater din Apple-enhed for at opdatere Apple TV-appen.

Hvis du bruger en pc, skal du opdatere til den nyeste version af Windows og dine enhedsdrivere. Opdater derefter Apple TV-appen til Windows i Microsoft Store.

Hvis du bruger et kompatibelt smart-tv, en streamingenhed eller en spilkonsol, der er tilsluttet internettet, opdateres Apple TV-appen automatisk. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte producenten eller læse mere om, hvordan du får appen Apple TV på din enhed.

Hvis filmen eller tv-udsendelsen ikke kan afspilles

Efter hvert trin skal du prøve at streame eller downloade filmen eller tv-udsendelsen igen.

1. Kontroller siden Systemstatus for at se, om der er serviceafbrydelser, eller gå til en tredjepartsudbyders websted for at se, om der er afbrydelser. Hvis der er registreret serviceafbrydelser, kan du prøve at streame eller se videoen senere.

2. Hvis du har problemer med at logge ind med dit Apple-id, kan du nulstille adgangskoden til dit Apple-id eller læse om, hvordan du får en bekræftelseskode og logger ind med tofaktorgodkendelse.

3. Hvis din mobilforbindelse er dårlig, skal du i stedet oprette forbindelse via Wi-Fi.*

4. Prøv at se på en anden enhed, der bruger samme Wi-Fi eller mobilforbindelse. Hvis det ikke virker, skal du kontakte din internetudbyder for at kontrollere, om der er et problem med dit netværk.

5. Hvis andre bruger Apple TV+ eller Apple TV-kanaler, skal du sørge for, at det ikke overstiger grænserne for streaming på flere enheder.

* Kontroller, at din Wi-Fi-router er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Streaming af HD-indhold kræver en forbindelse på 8 Mbit/s eller hurtigere. Langsommere Wi-Fi-forbindelser vil muligvis ikke være hurtige nok til at streame HD-video.

Hvis videokvaliteten er dårlig, eller hvis afspilningen stopper

1. Hvis flere personer på dit netværk bruger internettet, kan din forbindelseshastighed blive langsommere. Bed dem om ikke at bruge internettet midlertidigt.

2. Hvis du bruger et smart-tv eller en streamingenhed, skal du slukke for enheden og tænde den igen. Hvis du bruger en Apple-enhed eller pc, skal du genstarte den.

3. Tryk eller klik på downloadknappen i stedet for at prøve at downloade filmen eller tv-udsendelsen.*

* Du kan ikke downloade film eller tv-udsendelser på Apple TV, smart-tv'er eller streamingenheder. Du kan kun downloade HDR-indhold til visse iPhone- og iPad-modeller. Du kan ikke downloade 4K-videoindhold til nogen enhed.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan afspille film eller tv-udsendelser, kan du gå til reportaproblem.apple.com og anmode om tilbagebetaling.

Hvis du ikke kan streame film eller tv-udsendelser i apps, som du har downloadet fra App Store, kan du kontakte appudvikleren.