Brug af Apple Watch som fjernbetjening til Apple TV eller iTunes

Du kan indstille appen Remote på dit Apple Watch til at afspille musik på dit Apple TV eller i iTunes på din computer.

Hvis du vil bruge appen Remote, skal du indstille den til dit Apple TV eller til iTunes på din computer. Du skal kun indstille appen én gang pr. enhed, og du kan fjerne enheder senere. Når du har indstillet appen, kan du hurtigt vælge, hvad du vil styre fra dit Apple Watch.

Sådan indstiller du Apple TV og appen Remote

Start med at indstille appen Remote:

1. Sørg for, at dit Apple TV og dit Apple Watch er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. På dit Apple Watch: Åbn appen Remote, og tryk derefter på Tilføj enhed.
  3. På dit Apple TV skal du vælge dit Apple Watch:
    • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > appen Remote, og vælg dit Apple Watch.
    • Apple TV (2. eller 3. generation): Gå til Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger, og vælg dit Apple Watch.
  4. På dit Apple TV: Indtast den adgangskode, der vises på dit Apple Watch. Du kan fjernbetjene dit Apple TV, når symbolet for pardannelse vises ved siden af dit Apple Watch.

Sådan fjernbetjener du dit Apple TV

Du kan fjernbetjene dit Apple TV, når du har indstillet appen Remote. Sørg for, at dit Apple TV er tændt og ikke på vågeblus, åbn Remote på dit Apple Watch, vælg dit Apple TV, og brug derefter disse bevægelser:

• Skub op, ned, til højre eller venstre for at gå gennem Apple TV-menuen.
  • Tryk for at vælge et fremhævet punkt.
  • Tryk på Menu for at gå tilbage, eller hold fingeren på Menu for at gå tilbage til hjemmeskærmen.
  • Tryk på  for at sætte en afspilning på pause eller starte den igen.

Sådan indstiller du iTunes og appen Remote

Start med at indstille appen Remote:

1. Sørg for, at din computer og dit Apple Watch er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. På dit Apple Watch: Åbn appen Remote, og tryk derefter på Tilføj enhed.
  3. I iTunes på din computer: Klik på Remote-knappen. Når du har klikket på Tilføj enhed, vises Remote-knappen, og fjernbetjeningen prøver at oprette forbindelse.
  4. På din computer: Indtast den firecifrede kode, der vises på dit Apple Watch.

Sådan fjernbetjener du iTunes

Når du har indstillet appen Remote, skal du vælge et iTunes-bibliotek og styre musikken fra dit ur:

• Hvis du kun har ét bibliotek, kan du begynde at afspille din musik. Hvis du har flere biblioteker, skal du trykke på det bibliotek på dit ur, som du vil afspille musik fra. Hvis du allerede afspiller musik, skal du trykke på  og derefter trykke på et bibliotek.
  • Brug knapperne i Remote til at afspille din musik, sætte den på pause eller gå til det forrige eller næste spor.
  • Drej på Digital Crown for at skrue op og ned for lyden.