Brug af Apple Watch som fjernbetjening til Apple TV eller iTunes

Du kan indstille appen Remote på dit Apple Watch til at afspille musik på dit Apple TV eller i iTunes på din computer.

Hvis du vil bruge appen Remote, skal du indstille den med dit Apple TV eller i iTunes på din computer. Du skal kun indstille appen én gang pr. enhed, og du kan fjerne enheder senere. Når du har indstillet appen, kan du hurtigt vælge, hvad du vil styre fra dit Apple Watch.

Sådan indstiller du Apple TV og appen Remote

Indstil først appen Remote:

1. Sørg for, at dit Apple TV og dit Apple Watch er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Remote på dit Apple Watch, og tryk på Tilføj enhed.
  3. Vælg dit Apple Watch på dit Apple TV:
    • Apple TV (4. generation): Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > appen Remote, og vælg dit Apple Watch.
    • Apple TV (2. eller 3. generation): Gå til Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger, og vælg dit Apple Watch.
  4. Der vises nu en adgangskode på dit Apple Watch. Indtast den på dit Apple TV. Når parringssymbolet vises ud for dit Apple Watch, kan du begynde at styre dit Apple TV.

Sådan styrer du Apple TV

Når du har indstillet appen Remote, kan du styre dit Apple TV. Sørg for, at dit Apple TV er tændt og ikke på vågeblus, åbn Remote på dit Apple Watch, vælg dit Apple TV, og brug disse bevægelser:

• Skub op, ned, til venstre eller til højre for at gå gennem Apple TV-menuen.
  • Tryk for at vælge et fremhævet element.
  • Tryk på Menu for at gå tilbage, eller hold fingeren nede på Menu for at gå tilbage til hjemmeskærmen.
  • Tryk på  for at sætte på pause eller starte afspilningen igen.

Sådan indstiller du iTunes og appen Remote

Indstil først appen Remote:

1. Sørg for, at din computer og dit Apple Watch er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Remote på dit Apple Watch, og tryk på Tilføj enhed.
  3. Klik på Remote-knappeni iTunes på din computer. Remote-knappen vises, når du har klikket på Tilføj enhed, og fjernbetjeningen prøver at oprette forbindelse.
  4. Der vises nu en firecifret kode på dit Apple Watch. Indtast den på din computer.

Sådan styrer du iTunes

Når du har indstillet appen Remote, skal du vælge et iTunes-bibliotek og styre din musik fra dit ur:

• Hvis du kun har ét bibliotek, kan du begynde at afspille din musik. Hvis du har mere end ét bibliotek, skal du på dit ur trykke på det bibliotek, du vil lytte til. Hvis du allerede afspiller musik, skal du trykke på  og derefter trykke på et bibliotek.
  • Du kan afspille din musik, sætte den på pause og gå til det forrige eller næste spor ved hjælp af knapperne i Remote.
  • Du kan skrue op og ned for lyden med Digital Crown.