Softwareopdateringer til Apple TV (2. og 3. generation)

Her kan du læse om funktionerne i softwareopdateringer til Apple TV (2. og 3. generation).

Softwareopdateringer til Apple TV (3. generation)

Her kan du læse om opdateringer til Apple TV (3. generation).

Softwareopdatering 7.2.2 til Apple TV

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.2.1 til Apple TV

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.2 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.1 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.0.3 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.0.2 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.0.1 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 7.0 til Apple TV

• Ny brugeroplevelse: Få et frisk nyt look til Apple TV.
  • Familiedeling: Afspil dine familiemedlemmers køb.
  • Spørg før køb: Angiv, at børn skal have tilladelse til at købe i iTunes.
  • DVS (Descriptive Video Services): Senere i år kommer DVS med en ny handicapvenlig funktion til udvalgte film og tv-udsendelser i iTunes, så svagtseende brugere kan høre en beskrivelse af videoerne.
  • AirPlay fra enhed til enhed: Gæster kan streame AirPlay fra deres Mac eller iOS-enhed direkte til Apple TV (fra og med model A1469) uden at være tilsluttet det trådløse netværk i hjemmet.
  • Beats Music: Du får altid den musik, der passer dig.

Softwareopdateringer til Apple TV (2. generation)

Her kan du læse om opdateringer til Apple TV (2. generation).

Softwareopdatering 6.2.1 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Tidligere softwareopdateringer til Apple TV (2. og 3. generation)

Her kan du læse om tidligere opdateringer.

Softwareopdatering 6.2 til Apple TV

• Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.
  • iTunes Extras: Se slettede scener, fotos, medvirkende og meget mere, når du køber udvalgte iTunes-film. iTunes Extras fås kun i forbindelse med køb af film i HD.

Softwareopdatering 6.1.1 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 6.1 til Apple TV

• Hovedmenu: Tilpas Apple TV ved at skjule emner på hovedmenuen.
  • AirPlay: Denne opdatering indeholder en ny sikkerhedsindstilling, der kræver, at iOS-enheder og Mac-computere skal godkendes med en engangskode på skærmen inden brug af AirPlay (kræver iOS 7.1 eller en nyere version på iOS-enheder og OS X 10.9.2 eller en nyere version på Mac). Denne opdatering inderholder også understøttelse af, at en AirPlay-enhed kan finde Apple TV via Bluetooth i omgivelser, hvor multicast- eller Bonjour-trafik er blokeret på netværket, eller hvis AirPlay-enheden er på et andet subnet (kræver iOS 7.1 eller en nyere version på iPhone 4s eller en nyere model, iPad (3. generation eller en nyere model), iPad mini (1. og 2. generation) eller iPod touch (5. generation) og Apple TV (3. generation)).
  • Appen Remote: Se købte tv-udsendelser og film i appen Remote, og tryk på dem for straks at afspille dem på Apple TV. Opret og afspil iTunes Radio-stationer (kræver version 4.2 eller en nyere version af appen Remote).
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder forbedringer af softwareopdatering, undertekster og generel ydeevne.

Softwareopdatering 6.0.2 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 6.0.1 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 6.0 til Apple TV

• iTunes Radio: Opret dine egne radiostationer, og lyt til dem uden reklamer med iTunes Match (kun adgang i USA).
  • iTunes Music Store: Søg efter, køb og afspil musik direkte i iTunes Music Store.
  • iCloud-fotos: Ny understøttelse gør det muligt at afspille video fra en fælles fotostream og se fotostreams fra flere bidragydere.
  • AirPlay fra iCloud: Apple TV kan afspille indhold fra iTunes i netskyen i stedet for AirPlay-enheden, når det er muligt. Der skal være iOS 7 på AirPlay-enheden.
  • Podcasts: Synkroniser podcasts og podcaststationer på Apple TV og alle dine iOS-enheder.
  • iMovie Theater: Stream dit iMovie-projekt i HD fra iCloud med det samme. Du skal logge på iCloud og hente den nyeste version af iMovie til iOS eller Mac.
  • Undertekster og captioning: Denne opdatering indeholder automatisk valg af undertekster baseret på sprogindstillingen på Apple TV samt muligheden for at tilpasse formatet på closed captions.
  • Konferencerumsskærm: Lås Apple TV i funktionen Konferencerumsskærm (i virksomheds- og undervisningsmiljøer), og vis skærmvejledning i brugen af AirPlay.
  • Softwareopdatering: Hold Apple TV opdateret med automatisk installering af tilgængelige softwareopdateringer.
  • Indstilling: Brug en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 til automatisk at overføre netværksindstillinger, dit Apple-id og sprogindstillinger til Apple TV (3. generation). Dette er ikke muligt på iPhone 4 og iPad 2.

Softwareopdatering 5.3 til Apple TV

• Indhold fra andre udbydere: Denne opdatering indeholder understøttelse af HBO GO, ESPN, Sky News, Qello og Crunchyroll.
  • iTunes Store: Denne opdatering forbedrer også pålideligheden ved login i iTunes Store og afspilning af købt indhold.

Softwareopdatering 5.2.1 til Apple TV

• iTunes i netskyen: Nu er der understøttes af Music i netskyen i Japan og Israel.
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder forbedringer af softwareopdatering, undertekster og generel ydeevne.

Softwareopdatering 5.2 til Apple TV

• iTunes i netskyen: Her kan du direkte fra iCloud søge efter og afspille musik, du har købt i iTunes. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.
  • Bluetooth-tastatur: Brug et Apple Wireless Keyboard til at betjene Apple TV.
  • AirPlay-lyd til videoer: Det er muligt at sende stereolyd fra film, tv-udsendelser og andre videoer på Apple TV til AirPlay-kompatible højttalere og enheder (f.eks. AirPort Express og andre Apple TV-enheder).
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 5.1.1 til Apple TV

• Kø i iTunes: Denne opdatering føjer understøttelse af Kø til iTunes 11 og iTunes Match. Du kan se de næste sange, når du afspiller musik på Apple TV. Tilføj nye sange, og hold styr på køen med fjernbetjeningen eller appen Remote.
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet for iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match og Ethernet-kabelforbindelser.

Softwareopdatering 5.1 til Apple TV

• Fælles fotostreams: Accepter invitationer til fælles fotostreams, søg i fotos og kommentarer, og få meddelelser om nyt indhold.
  • AirPlay: Send lyd fra Apple TV til AirPlay-kompatible højttalere og enheder (f.eks. AirPort Express og andre Apple TV-enheder). Du kan også kræve en skærmkode for at bruge AirPlay sammen med Apple TV.
  • Skift mellem iTunes-konti: Log ind på iTunes med flere Apple-id'er, og skift hurtigt mellem dem.
  • Forfilm: Søg efter forfilm. Du kan se spilletiderne i lokale biografer, hvis du bor i USA.
  • Skærmskånere: Denne opdatering indeholder de nye skærmskånere Overlap, Store til små og Glidende vinduer.
  • Hovedmenu: Flyt rundt på symboler på side to ved at holde knappen Vælg på fjernbetjeningen nede.
  • Undertekster: Denne opdatering tilføjer SDH-understøttelse for døve og hørehæmmede såvel som forbedringer ved visning og valg af undertekster.
  • Netværkskonfiguration: Denne opdatering tilføjer understøttelse af avancerede netværksindstillinger ved hjælp af konfigurationsbeskrivelser.
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 5.0.2 til Apple TV

Børnesikring: Denne opdatering løser et problem, som medførte, at der ved en fejl blev anvendt begrænsning af indhold i iTunes Store i Australien.

Softwareopdatering 5.0.1 til Apple TV

• iTunes-eksempler: Eksempler på film og tv-udsendelser i iTunes Store kan nu ses i HD.
  • AirPlay: Denne opdatering løser et problem, som medførte, at nogle iOS-apps havde problemer med at oprette forbindelse via AirPlay.
  • Deling i hjemmet: Denne opdatering forbedrer pålideligheden af forbindelser via Deling i hjemmet.
  • Netflix: Denne opdatering løser et problem med at logge ind og navigere i Netflix.
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder også generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Softwareopdatering 5.0 til Apple TV

• Ny grænseflade: Denne opdatering giver hurtig visuel adgang til alt indhold.
  • Filmkøb i iCloud: Denne opdatering indeholder understøttelse af filmkøb på Apple TV og afspilning af købte film via iCloud.
  • Genius-anbefalinger: Denne opdatering indeholder anbefalinger til indhold i iTunes Store baseret på tidligere lejede og købte emner.
  • Skærmskånerfotos: Få glæde af en ny indbygget skærmskåner med National Geographic-fotos.
  • Tilmelding på enheden: Med denne opdatering kan du tilmelde dig indholdspartnere med dit Apple-id på Apple TV.

Softwareopdatering 4.4.4 til Apple TV

Denne opdatering indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet, herunder en rettelse af et problem, der medførte en fejlmeddelelse ved afspilning af specifikt videoindhold.

Softwareopdatering 4.4.3 til Apple TV

• Netflix: Denne opdatering indeholder understøttelse af Netflix i Mexico.
  • Lydudgang: Denne opdatering løser et problem, hvor lyden ikke afspilles via den optiske port, når tv'et er slukket.

Softwareopdatering 4.4.2 til Apple TV

Denne opdatering løser et problem, hvor et begrænset antal Apple TV-enheder skulle oprette forbindelse til iTunes for at gennemføre opdateringen.

Softwareopdatering 4.4 til Apple TV

• Fotostream: Se fotos, der er taget for nylig med en iOS-enhed og sendt til Fotostream i iCloud.
  • AirPlay-skærmdublering: Trådløs streaming af skærmindholdet på iPhone 4s eller iPad 2 til dit HD-fjernsyn.
  • NHL:* Se kampe direkte, højdepunkter, stillinger m.m.
  • Wall Street Journal: Se de seneste nyheder, kommentarer fra erhvervslivet og økonomiske analyser fra førende eksperter.
  • Nye lysbilledshowtemaer: Få glæde af dine fotos på et HD-tv med nye temaer til lysbilledshows, f.eks. Billedvæg, Vend op og Skiftende brikker.
  • Netflix: Denne opdatering indeholder understøttelse af undertekster, når det er muligt.

* Direkte kampe og on-demand-kampe kræver NHL-abonnement. Der tages forbehold for udfald.

Softwareopdatering 4.3 til Apple TV

• Køb af tv-udsendelser: Køb tv-udsendelser på Apple TV. Tv-udsendelser, der er købt på Apple TV, kan hentes igen på andre iOS-enheder. Tv-udsendelser, der er købt på andre iOS-enheder eller i iTunes, vises automatisk som tilgængelige til afspilning på Apple TV. Funktioner kan være begrænset afhængigt af område.
  • Vimeo: Søg efter og se millioner af gratis videoer, som er overført af andre brugere, med Vimeo-tjenesten.

Softwareopdatering 4.2.2 til Apple TV

• Lyd: Denne opdatering løser et problem, hvor der ikke er lyd ved afspilning af specifikt videoindhold.
  • Videoafspilning: Denne opdatering løser et problem, hvor der ikke er video ved afspilning af specifikt indhold.
  • Indstilling af lydudgang: Denne opdatering tilføjer en indstilling af lydudgangen, så der kan skiftes til 16 bit lyd af hensyn til kompatibilitet med visse fjernsyn og AV-receivere.
  • Forbedring ved spoling frem eller tilbage i direkte udsendelser: Denne opdatering forbedrer ydeevnen ved spoling frem eller tilbage i direkte udsendelser.
  • Filmbeskrivelse: Denne opdatering løser et problem, hvor beskrivelsesoplysningerne ikke vises for visse film.
  • Rækkefølge af YouTube-videoer: Denne opdatering løser et problem, hvor YouTube-abonnementsvideoer ikke bliver opstillet efter dato.

Softwareopdatering 4.2.1 til Apple TV

• Tv-kompatibilitet: Denne opdatering løser problemer, der kan medføre, at skærmen flimrer eller viser forkerte farver på visse ældre tv-apparater.
  • Afbryd vågeblus: Denne opdatering løser et problem, hvor Apple TV muligvis ikke afbryder vågeblus.
  • Lyd: Denne opdatering løser et problem, hvor der muligvis ikke er lyd på visse tv-modeller, efter der er skiftet fra en anden indgang.
  • Generelle opdateringer: Denne opdatering indeholder også stabilitets- og ydeevnerettelser.

Softwareopdatering 4.2 til Apple TV

• AirPlay til apps og websteder: Stream trådløst video fra iOS-apps og websteder, der er kompatible med AirPlay, på iPhone, iPad og iPod touch med iOS 4.3.
  • MLB.TV:1 Se Major League Baseball-kampe i HD-kvalitet direkte eller on-demand med et MLB.TV-abonnement. Sæt kampen på pause, spol frem eller tilbage, og skift mellem hjemme- og udeholdsfokus. Også brugere uden abonnement kan få adgang til MLB-stillinger og kampstatistikker i realtid, og de kan se kampprogrammet for hele sæsonen, stillinger og statistikker (direkte kampe vises med forbehold for udfald).
  • NBA Game Time:2 Se kampe direkte og on-demand med et NBA League Pass-bredbåndsabonnement. Sæt kampen på pause og spol frem eller tilbage i både direkte kampe og on-demand-kampe. Brugere uden abonnement kan få adgang til NBA-stillinger og kampstatistikker i realtid, og de kan se kampprogrammet for hele sæsonen, stillinger, statistikker og videohøjdepunkter (direkte kampe og arkiverede kampe vises med forbehold for udfald).
  • Dolby Digital 5.1 på Netflix:3 Få glæde af Dolby Digital 5.1-surroundlyd, når du ser film og tv-udsendelser på Netflix på dit Apple TV (ikke muligt med alle titler).
  • Nye lysbilledshowtemaer: Se fotos med de nye lysbilledshowtemaer Scrapbog, Fotouro og Ferieuro, eller brug dem som skærmskåner på Apple TV.
  • Forbedret skærmtastatur: Det er blevet lettere at søge efter og indtaste både navne og adgangskoder med det nydesignede skærmtastatur.
  • Temaer til AirPlay-lysbilledshows med fotos: Alle Apple TV-temaer til lysbilledshows med fotos er nu tilgængelige, når du bruger AirPlay til at sende et lysbilledshow med fotos trådløst fra iPhone, iPad eller iPod touch til Apple TV.
  • HDMI-farvefunktion: Denne opdatering indeholder en ny indstilling til ændring af farvesignalet via HDMI.
  • Forbindelses- og ydeevnerettelser: Denne opdatering indeholder forbindelses- og ydeevnerettelser.
  1. Direkte kampe og on-demand-kampe kræver et MLB.TV-abonnement. Der tages forbehold for udfald.
  2. Tilgængelig i USA. Direkte kampe og on-demand-kampe kræver et NBA League Pass-bredbåndsabonnement. Der tages forbehold for udfald.
  3. Ikke tilgængelig ved alle titler. Netflix er tilgængelig i USA og Canada.

Softwareopdatering 4.1.1 til Apple TV

• Rettelse til tv-opløsning: Denne opdatering løser et problem, hvor nogle HD-fjernsyn vises med 480p, hvor det ikke er korrekt.
  • Overførselsrettelse: Denne opdatering løser et problem, der kan medføre, at en film eller tv-udsendelse hentes igen.

Softwareopdatering 4.1 til Apple TV

• AirPlay: Stream videoer, fotos og musik til Apple TV fra iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller en nyere version. Stream video og musik til Apple TV fra en Mac eller pc med iTunes 10.2 eller en nyere version.
  • VoiceOver: Den handicapvenlige VoiceOver-funktion giver mulighed for oplæsning af skærmindhold på Apple TV, så det er nemmere at bruge for blinde eller personer med nedsat syn. Du kan høre en beskrivelse at det menupunkt, der aktuelt er valgt med markøren, anden skærmtekst samt feedback på betjeningsmuligheder til video og lyd. VoiceOver taler alle de 18 sprog, der er tilgængelig på Apple TV.
  • Forbindelses- og ydeevnerettelser: Denne opdatering indeholder også forbindelses- og ydeevnerettelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.