Brug af Tilpasning af skærm på dit Apple TV

Læs om, hvordan du kan bruge hjælp til svagtseende på dit Apple TV 4K eller Apple TV HD som f.eks. Farvefiltre, Reducer hvidpunkt og meget mere.

Konfigurer Tilpasning af skærm

Brug en genvej til at slå Tilpasning af skærm til eller fra

Indstilling af Tilpasning af skærm

Gå til Indstillinger på dit Apple TV, og vælg Tilgængelighed > Skærm. Slå derefter Tilpasning af skærm til eller fra.

Farvefiltre

Farvefiltre kan hjælpe dig med at skelne mellem farver og læse tekst på skærmen.

Vælg et farvefilter:

• Gråtoner

• Filter til grøn/rød (ved rødblindhed)

• Filter til grøn/rød (ved grønblindhed)

• Filter til blå/gul (ved blåblindhed)

Når du har valgt et farvefilter (undtagen gråtoner), kan du vælge Intensitet for at justere filterets styrke.

For at få hjælp til at læse teksten på skærmen skal du vælge indstillingen Farvetone.

Lysfølsomhed

Reducer eller forøg den overordnede lysstyrke.

Reducer hvidpunkt

Reducer eller forøg de stærke farvers intensitet.

Sådan bruger du en genvej til at slå Tilpasning af skærm til eller fra

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tilgængelighedsgenvej.

2. Vælg funktioner, som du ønsker en genvej til.

Farvefiltre vises som valgt i menuen Tilgængelighedsgenvej
  3. Tryk og hold nede på knappen Tilbageknappen Tilbage eller Menu på din Apple TV Remote for at forlade menuen Indstillinger. Hvis du vil bruge den genvej, du har oprettet, skal du hurtigt trykke på knappen Tilbageknappen Tilbage eller Menu tre gange på din fjernbetjening.

Genvejsindstillinger for farvefiltre og lysfølsomhed vises på skærmen Tilgængelighed