Fotos og iCloud-fotobibliotek på flere Mac-computere

Fotos virker sammen med iCloud-fotobiblioteket, så du har adgang til fotos og videoer på alle dine Mac-computere.

Med iCloud-fotobiblioteket får du adgang til fotos og videoer på flere Mac-computere samt iPhone, iPad, iPod touch og iCloud.com.

Du skal bare logge på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder. Du kan slå iCloud-fotobibliotek til i Fotos > Indstillinger eller i vinduet iCloud under Systemindstillinger.

Når du er logget på, vises følgende emner i appen Fotos på alle dine Mac-computere:

• Alle oprindelige fotos og videoer
  • Alle mapper og album
  • Smarte album
  • Navne og ansigter i albummet Personer
  • Nøgleord
  • Minder
  • Udvalgte fotos

Følgende emner er kun tilgængelige på den Mac-computer, de blev oprettet på:

• Bøger, kort og kalendere
  • Lysbilledshow
  • Genveje til nøgleord
  • Ubrugte nøgleord
  • Senest importerede album (albummet indeholder fotos, som er overført for nylig på en bestemt Mac)

Fotos og videoer skal arkiveres i Fotos-biblioteket for at være tilgængelige via iCloud-fotobiblioteket.