Brug af Tryk på bagsiden på din iPhone

Med Tryk på bagsiden i iOS 14 eller nyere kan du trykke to eller tre gange hurtigt på bagsiden af din iPhone for at åbne Kontrolcenter, tage et skærmbillede, aktivere tilgængelighedsspecifikke handlinger med mere.

Slå Tryk på bagsiden til

1. Kontroller, at du har den nyeste version af iOS på din iPhone 8 eller en nyere model.

2. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Berøring, og tryk på Tryk på bagsiden.

3. Tryk på Tryk to gange eller Tredobbelt tryk, og vælg en handling.

4. Tryk to eller tre gange på bagsiden af din iPhone for at aktivere den handling, du har indstillet.

Desuden kan du indstille, at to eller tre tryk på bagsiden skal aktivere en tilgængelighedsgenvej, så du hurtigt kan få adgang til funktioner som AssistiveTouch, Genveje i Siri, Forstørrelsesglas, Inden for rækkevidde og VoiceOver.