Brug af Forstørrelsesglas med iPhone eller iPad

Med Forstørrelsesglas kan du omdanne din iPhone eller iPad til et forstørrelsesglas, så du kan zoome ind på genstande omkring dig.

Sådan slår du Forstørrelsesglas til

1. På iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Tryk på Forstørrelsesglas, og slå det derefter til. Dette tilføjer Forstørrelsesglas som tilgængelighedsgenvej.

Sådan får du hurtig adgang til Forstørrelsesglas

Sådan åbner du hurtigt Forstørrelsesglas:

• På iPhone X og nyere modeller eller iPad med Face ID: Tryk tre gange på sideknappen. Træk derefter i mærket for at justere forstørrelsesniveauet. Hvis du vil lukke Forstørrelsesglas, skal du skubbe opad fra skærmens bund.
  • På iPhone 8 eller en tidligere version og iPad-modeller med knappen Hjem: Tryk tre gange på knappen Hjem. Træk derefter i mærket for at justere forstørrelsesniveauet. Hvis du vil lukke Forstørrelsesglas, skal du trykke på knappen Hjem.

Du kan også føje Forstørrelsesglas til Kontrolcenter:

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter, og tryk på Tilpas betjeningspanel.
  2. Tryk derefter på knappen Tilføj  og derefter på Forstørrelsesglas.

Tryk så på knappen Forstørrelsesglas i Kontrolcenter for at bruge det.

Sådan bruger du Forstørrelsesglas

Når Forstørrelsesglas er åben, kan du f.eks. anvende farvefiltre eller gemme et forstørret objekt som billede. Du kan bruge lommelygten på din enhed til at sætte mere lys på det objekt, du forsøger at forstørre. Du kan også slå Automatisk lysstyrke til for at justere lysstyrken på Forstørrelsesglas baseret på indstillingerne for det omgivende lys.

Sådan anvender du farvefiltre

Følg disse trin for at anvende farvefiltre:

1. Tryk på knappen for filtre
  2. Skub hen over de forskellige farvefiltre for at se effekterne.
  3. Træk i mærkerne for at justere lysstyrken og kontrasten.

Følg disse trin for at invertere farverne:

1. Tryk på knappen for inverteringsfiltre .
  2. Tryk på knappen til filtre igen for at anvende det ønskede filter og gå tilbage til skærmen Forstørrelsesglas.

Sådan gemmer du et forstørret objekt som billede

1. Hvis du vil fryse et bestemt billede, skal du trykke på knappen Frys billede .
  2. Træk i mærket for at justere forstørrelsen.
  3. Tryk på skærmen for at fokusere på billedet.
  4. Hvis du vil gemme billedet, skal du holde inde på billedet og så trykke på Arkiver billede.

Hvis du vil ophæve fastfrysningen, skal du trykke på knappen for fastfrysning igen. Hvis du vil låse fokus for det objekt, du prøver at forstørre, skal du trykke på låseknappen . Tryk på knappen igen for at oplåse fokus.