Om tilgængelighedsgenvejen på iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du føjer VoiceOver, AssistiveTouch, Forenklet adgang og meget mere til dit Kontrolcenter, så du har nem adgang til dem. Og brug tryk tre gange for hurtigt at tilgå ofte brugte tilgængelighedsfunktioner.

Brug sideknappen

Hvis du har en iPhone X eller en nyere model, har du en sideknap i stedet for knappen Hjem. Følg disse trin:

• Sådan indstiller du tilgængelighedsgenvejen: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tilgængelighedsgenvej, og vælg derefter de funktioner, du bruger mest.
  • Sådan bruger du tilgængelighedsgenvejen: Tryk tre gange på sideknappen.
  • Sådan sætter du tempoet for dobbeltklik eller tredobbeltklik på sideknappen ned: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Sideknap, og skift indstillingen.

Brug af knappen Hjem

• Sådan indstiller du tilgængelighedsgenvejen: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tilgængelighedsgenvej, og vælg derefter de funktioner, du bruger mest.
  • Sådan bruger du tilgængelighedsgenvejen: Tryk tre gange på knappen Hjem.
  • Sådan sætter du tempoet for dobbeltklik eller tredobbeltklik på knappen Hjem ned: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Knappen Hjem, og skift indstillingen.

Brug af Kontrolcenter

• Sådan tilpasser du Kontrolcenter: Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningspanel, og tryk derefter på tilgængelighedsfunktioner, som f.eks. Tilgængelighedsgenveje, Forstørrelsesglas, Høreapparater og Forenklet adgang.
  • Sådan aktiverer du en tilgængelighedsfunktion fra Kontrolcenter: Åbn Kontrolcenter, og tryk derefter på tilgængelighedsfunktionen.