Apple Studio Display: Strøm- og startproblemer

Fejlfinding – ingen strøm

Fejlfinding af gendannelsesfunktion for skærm eller ellipsemeddelelser

Fejlfinding – ingen strøm

Identificer problemer

• Skærmen tændes ikke

• Der vises intet billede på skærmen

• Ingen lyd fra blæsere

Prøv disse trin, før du fortsætter med fejlfinding af konkrete problemer

1. Sørg for, at du bruger Thunderbolt 3-porten på Studio Display til tilslutning til en kompatibel enhed.

• Vigtigt: På Studio Display understøtter porten med et lynsymbol Thunderbolt 3. Tilslut en funktionsdygtig, kompatibel Mac eller iPad til denne port. De andre porte er kun USB-C og bruges til opladning af tilbehør samt data. Du kan finde flere oplysninger i brugerhåndbogen.

• Bemærk: Studio Display har ikke en afbryderknap eller en statusindikator. Skærmen tændes automatisk, når den modtager et videosignal.

2. Sørg for, at du bruger skærmen med en Mac, der har en kompatibel Thunderbolt-port. Se Slut en skærm til din Mac.

3. Sørg for, at du bruger et funktionsdygtigt, kompatibelt Thunderbolt-kabel til at tilslutte skærmen til din Mac. Se Om Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) og Mellemstik til Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-porten på din Mac.

4. Undersøg strømkablet for skader.

Fare: Slut ikke skærmens strømkabel til en stikkontakt, hvis kablet er beskadiget. Strømkablet er designet til at forblive tilsluttet skærmen. Hvis strømkablet er trukket ud, men ikke er beskadiget, skal du følge vejledningen til reparation af skærmen for at slutte det til skærmen igen.

5. Sæt skærmens strømkabel i en stikkontakt. Brug et funktionsdygtigt, kompatibelt Thunderbolt-kabel til at slutte skærmen til en kompatibel Mac. Tænd computeren, lyt efter skærmblæseren, og kontroller, at der vises et billede på skærmen, for at sikre, at både computeren og skærmen er tændt.

Kør manuelle test

Hvis dit problem ikke blev løst ved at følge anvisningerne i en supportartikel eller ved at søge efter mulige årsager, skal du køre disse manuelle test for at hjælpe med at isolere årsagen til problemet:

1. Følg vejledningen i Apple Studio Display: Apple-diagnosticering ved selvbetjening for at installere Apple Service Utility og andre Studio Display-ressourcer på Mac-værtscomputeren.

2. Åbn Apple Service Utility, og kontroller i hovedvinduet, at appen kører.

Hovedvinduet i Apple Service Utility
  3. Følg instruktionerne for tilslutning af enheden i appens hovedvindue for at slutte skærmen til din Mac med Thunderbolt-kablet.

Studio Display opretter forbindelse til Mac-værtscomputeren
  4. Sørg for, at Apple Service Utility registrerer en Studio Display med strøm og viser dens forbindelsesstatus, herunder om det korrekte kabel bruges:

• Der kræves et kompatibelt Thunderbolt-kabel for at slutte skærmen til Mac-værtscomputeren og køre diagnosticeringspakker via selvbetjening.

• Efter en reparation skal der bruges et USB-C-opladerkabel til at slutte skærmen til Mac-værtscomputeren og køre Systemkonfiguration.

5. Hvis Apple Service Utility angiver, at Studio Display er tilsluttet strøm, men ikke viser et billede, skal du fortsætte med fejlfindingen af problemer med skærm og billede.

• Bemærk: Hvis du lige har fået foretaget en reparation af Studio Display, skal du køre Systemkonfiguration, før du kan køre diagnosticering eller bruge skærmen. Studio Display forbliver muligvis tom efter en reparation, indtil du kører Systemkonfiguration. Se, hvordan du starter systemkonfigurationen, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

6. Hvis Apple Service Utility angiver, at Studio Display er tilsluttet strøm, og viser en gendannelsesmeddelelse om, at skærmen er i gendannelsesfunktion, eller hvis der vises et ellipsesymbol i stedet for et billede, skal du fortsætte fejlfindingen af skærmgendannelsesfunktion eller ellipsemeddelelser.

7. Hvis Apple Service Utility ikke registrerer Studio Display, når du tilslutter den, skal du fortsætte med følgende fejlfindingstrin.

Åbn og undersøg skærmen

Hvis dit problem ikke blev løst eller isoleret ved at følge anvisningerne i supportartikler eller ved at køre diagnosticeringstest, kan du se, hvordan du åbner og inspicerer skærmen, i reparationshåndbogen til skærmen. En beskadiget eller forkert placeret del kan være årsag til et af problemerne.

Bemærk: Dette afsnit kræver bestilling af dele og værktøjer. Du løser muligvis ikke problemet med enheden ved at udskifte en del. Du kan finde andre servicemuligheder på support.apple.com/da-dk/repair.

Udskift delen

Hvis dit problem ikke blev løst eller isoleret ved at følge de foregående trin, skal du udskifte følgende dele én ad gangen i den viste rækkefølge. Når du har udskiftet den første del, skal du gentage fejlfindingstrinnene for at finde ud af, om udskiftning af delen har løst problemet. Hvis det stadig ikke er løst, skal du udskifte den næste del.

• Udskift strømforsyningskortene.

• Udskift bundkortet.

Bemærk: Dette afsnit kræver bestilling af dele og værktøjer. Du løser muligvis ikke problemet med enheden ved at udskifte en del. Du kan finde andre servicemuligheder på support.apple.com/da-dk/repair.

Fejlfinding af gendannelsesfunktion for skærm eller ellipsemeddelelser

Identificer problemer

• Et advarselssymbol og "support.apple.com/display/restore" vises på Studio Display-skærmen:

• Der vises et ellipsesymbol på Studio Display-skærmen under normal brug:

• Studio Display viser ikke skærmen på en tilsluttet computer.

Prøv disse trin, før du fortsætter med fejlfinding af konkrete problemer

1. Hvis et advarselssymbol og linket "support.apple.com/display/restore" vises på Studio Display, er skærmen i gendannelsesfunktion, og du skal opdatere firmwaren. Følg vejledningen i Hvis der opstod en fejl under opdatering af Apple Studio Display.

2. Hvis problemet opstod under opdatering af Studio Display-firmwaren, skal du afslutte Apple Service Utility og derefter følge trinnene i Hvis der opstod en fejl under opdatering af Apple Studio Display. Apple Service Utility kører muligvis ikke for at installere firmwareopdateringerne.

3. Kontroller, at et funktionsdygtigt, kompatibelt Thunderbolt-kabel slutter Studio Display til computeren. Hvis der vises et ellipsesymbol på skærmen under normal brug, er kablet muligvis ikke kompatibelt. Se Indstil og brug Apple Studio Display.

4. Læs om ændringer og funktioner, og hvordan du opdaterer firmware, i Nyheder i firmwareopdateringerne til Apple Studio Display.

Kør manuelle test

Hvis dit problem ikke blev løst ved at følge anvisningerne i en supportartikel eller ved at søge efter mulige årsager, skal du køre disse diagnosticeringstest og manuelle test for at hjælpe med at isolere årsagen til problemet:

1. Sørg for, at skærmens firmware er opdateret ved hjælp af de procedurer, der er angivet i forrige afsnit.

2. Kontroller, at skærmen på en tilsluttet computer vises, som den skal på Studio Display.

Udskift delen

Vigtigt: Udskift ingen Studio Display-hardwarekomponenter i forbindelse med dette problem.