Apple Studio Display: Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation

For at hjælpe med at isolere årsagen til et problem på en Studio Display, som du er i gang med at foretage fejlfinding af, bliver du muligvis bedt om at bruge testpakker til Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation. Ved at køre disse testpakker kan du få hjælp til at isolere problemer, undersøge, om en del skal udskiftes, eller kontrollere, om en reparation er fuldført.

For at få adgang til testpakkerne skal du have en Mac og internetadgang. Mac fungerer som en diagnosticeringskonsol, hvor du indtaster serienummeret på den enhed, du servicerer.

Du vælger den anbefalede testpakke til diagnosticering, som viser testresultaterne på diagnosticeringskonsollen. Undersøg resultaterne for at få hjælp til at isolere årsagen til et problem med Studio Display.

Sådan kører du Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation

Krav

For at teste en Apple Studio Display skal du bruge:

• En Apple Studio Display, der kan tændes og vise et billede. Hvis skærmen ikke kan tændes, eller hvis den viser en meddelelse om, at den er i gendannelsesfunktion, eller hvis den viser et ellipsesymbol i stedet for et normalt billede, skal du følge vejledningen for fejlfinding af strøm- og startproblemer.

• En Mac for at få adgang til webstedet med Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation og diagnosticeringskonsollen og for at køre Apple Service Utility. Diagnosticeringskonsollen og Apple Service Utility kræver macOS Sonoma 14.1 eller nyere med Safari.

• Den nyeste version af Apple Service Utility med Studio Display-ressourcer installeret.

• En Wi-Fi- eller kabelinternetforbindelse på Mac

• Et kompatibelt Thunderbolt-kabel

• USB-C-opladerkabel

Bemærk: Læs om, hvordan du starter Systemkonfiguration, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

Klargør Studio Display

• Sørg for, at skærmen står ret op på en hård, plan og stabil overflade med god ventilation.

• Fjern alt tilsluttet tilbehør og USB-C-kabler fra skærmen.

• Slut skærmen til en stikkontakt.

Skift til diagnosticeringstilstand

1. På Mac: Download Apple Service Utility. Åbn installeringspakken, og installer Apple Service Utility.

2. Åbn Apple Service Utility, og kontroller i hovedvinduet, at appen kører.

Hovedvinduet i Apple Service Utility
  3. Hvis vinduet Ressourcer i Apple Service Utility viser, at der ikke er installeret Studio Display-ressourcer, skal du klikke på Installer for at installere de ekstra ressourcer. Under installeringen installeres og fjernes der et diskbillede, der indeholder ressourcer, og det vises muligvis på skrivebordet.

ASU Resources Studio Display ikke installeretASU Resources Studio Display installeresASU Resources Studio Display er installeret
  4. Følg vejledningen i appens hovedvindue for at slutte skærmen til din Mac med Thunderbolt-kablet.

• Bemærk: Du kan kun tilslutte én Studio Display ad gangen til Mac, når du kører diagnosticeringspakker.

Studio Display opretter forbindelse til Mac-værtscomputeren
  5. I hovedvinduet i Apple Service Utility skal du bekræfte, at Studio Display er sluttet til Mac. I appvinduet vises Studio Display og det tilhørende serienummer. Statusmeddelelsen "Venter på, at der oprettes en diagnosticeringssession…" angiver, at der ikke er oprettet en diagnosticeringssession. Når du starter en diagnosticeringssession, ændres status til "Klar til at køre diagnosticering…". Disse emner vises kun, når skærmen er tilsluttet korrekt.

Skærm, der viser, at Apple Service Utility venter på en diagnosticeringssessionSkærm, der viser, at Apple Service Utility er klar til at køre diagnosticering
  6. Når du bruger diagnosticering, skal Apple Service Utility forblive kørende i baggrunden. I appvinduet vises status for forbindelsen før, under og efter kørsel af en diagnosticeringspakke.

Apple Service Utility kører diagnosticering
Apple Service Utility har fuldført diagnosticering

Start Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation på Mac

1. På Mac: Gå til https://getsupport.apple.com/self-service-diagnostics.

2. Klik på Fortsæt på siden til Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation.

3. Vælg Studio Display.

Tilmeld dig, og start en diagnosticeringssession

1. Indtast serienummeret på den Studio Display, som du tester, på siden til Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation.

• Bemærk: Du kan finde skærmens serienummer i Apple Service Utility-vinduet ud for symbolet for den tilsluttede skærm.

2. Klik på Start session. Hvis skærmen ikke bliver tilmeldt en diagnosticeringssession, skal du klikke på Prøv igen.

3. Når du har tilmeldt Studio Display, skal du vælge en testpakke til diagnosticering.

4. Følg vejledningen, og se testresultaterne af diagnosticeringen på Mac.

Tilgængelige testpakker til diagnosticering

Bemærk: Studio Display-diagnosticeringspakker kræver et kompatibelt Thunderbolt-kabel og Apple Service Utility, der kører på en Mac, som er kompatibel med Studio Display.

DRI (Display Resource Inspector)

Denne diagnosticeringspakke er et indledende hurtigt triage-værktøj, der kontrollerer, om der er USB-grænseflader og kameraer i Studio Display, og tester, om højttalere, mikrofoner og kamera fungerer korrekt.

Skærmanomalier

Denne interaktive diagnosticeringspakke viser en række farver og mønstre, der hjælper med at identificere pixelfejl og uregelmæssigheder. Denne pakke bruges ikke til grafikfejl eller problemer, der er relateret til manglende video.