Brug af LG UltraFine 5K-skærmen til din Mac

Læs mere om LG UltraFine 5K-skærmen, og hvordan du bruger den sammen med din Mac.

Hvis din skærm kommer med et Thunderbolt 3-kabel (USB-C) og et USB-C-kabel, så har du den nye LG UltraFine 5K-skærm (Model 27MD5KLB), som kan bruges med Mac-computere og iPad Pro. Du kan finde modelnummeret på kassen eller bag på skærmen, når bagsiden er fjernet.

No alt supplied for Image

Om LG UltraFine 5K-skærmen

LG UltraFine 5K-skærmen på 27" har en opløsning på 5120 x 2880, et P3-farveområde, en lysstyrke på 500 cd/m2 og indbyggede stereohøjttalere, kamera og mikrofon. Integrationen med macOS gør det muligt at styre skærmens lyd- og lysstyrke uden at skulle bruge de fysiske knapper på skærmen.

Når du tilslutter skærmen ved hjælp af et enkelt Thunderbolt 3-kabel (medfølger), understøtter den op til 85 W strøm til din MacBook Pro med Thunderbolt 3-porte (USB-C). Skærmen har tre USB-C-porte på 5 Gbps (downstream), der giver mulighed for tilslutning og strømforsyning af kompatible enheder og tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 5K-skærmen kræver en kompatibel Mac med macOS Sierra 10.12.1 eller nyere. Det anbefales at bruge macOS Sierra 10.12.2 eller nyere. De kompatible Mac-modeller er inddelt i grupper nedenfor efter de opløsninger, de understøtter.

5120 x 2880 ved 60 Hz

Du kan bruge LG UltraFine 5K-skærmen sammen med disse Mac-modeller i fuld 5K-opløsning:

iMac Pro understøtter to LG UltraFine 5K-skærme konfigureret som Dual-Link SST 5120 x 2880 10bpc ved 60 Hz. Læs mere om, hvordan du tilslutter flere skærme til din iMac Pro.

Mac mini, MacBook Air og iMac understøtter én LG UltraFine 5K-skærm.

MacBook Pro på 15" understøtter to LG UltraFine 5K-skærme i fuld opløsning. Hvis du vil bruge to skærme, skal du slutte den ene skærm til en Thunderbolt 3-port (USB-C) i venstre side af din MacBook Pro og den anden skærm til en Thunderbolt 3-port (USB-C) i højre side:

No alt supplied for Image

3840 x 2160 ved 60 Hz

Med et Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik og et Thunderbolt-kabel kan du bruge LG UltraFine 5K-skærmen i 4K-opløsning og lavere opløsninger sammen med disse Mac-modeller:

• Mac Pro fra ultimo 2013*

• MacBook Pro fra 2014 og 2015

• iMac-modeller fra ultimo 2014 og 2015

• MacBook Air fra 2015

3200 x 1800 ved 60 Hz

Du kan bruge LG UltraFine 5K-skærmen i en opløsning på 3200 x 1800 ved 60 Hz sammen med følgende Mac-model:

• Mac mini fra 2014*

* Det anbefales at bruge macOS 10.12.4 eller nyere.

Læs mere om, hvordan du justerer skærmens opløsning.

USB-C-strømforsyning

LG UltraFine 5K-skærmen understøtter op til 85 W strøm via USB-C og kan uden problemer levere strøm til MacBook Pro fra 2016 eller en nyere model og MacBook Air fra 2018 ved hjælp af det medfølgende Thunderbolt 3-kabel (USB-C).

Der vil ikke være nogen strømforsyning fra skærmen til din Mac, hvis du tilslutter den med Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikket. Hvis du bruger dette mellemstik, skal du derfor også slutte din Mac til strøm ved hjælp af den medfølgende strømforsyning.

LG UltraFine 5K-skærmen leverer 7,5 W til hver af dens tre USB-C-porte på 5 Gbps (downstream). Hvis du vil oplade Apple Lightning-baserede enheder og tilbehør, f.eks. iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 og Magic Mouse 2, kan du bruge et Apple USB-C til Lightning-kabel eller en kombination af et Apple USB-C til USB-mellemstik og et Apple Lightning til USB-kabel.

Hvis der er problemer med at tilslutte skærmen

• Hvis der ikke vises et billede, når du har sluttet LG UltraFine 5K-skærmen til din Mac med Thunderbolt 3, skal du kontrollere, at du bruger det kabel, der fulgte med skærmen. Hvis du ikke har kablet, kan du bruge et Thunderbolt 3-kabel, der kan levere 5 A strøm.

• LG UltraFine 5K-skærmen understøtter ikke serietilslutning af Thunderbolt 3-enheder eller -skærme. Det er kun muligt at slutte USB 3-enheder til de tre USB-C-porte på skærmen.

• Få hjælp til videoproblemer, hvis du stadig ikke kan se noget billede, når du bruger det korrekte kabel.

• Du kan downloade brugervejledningen til LG UltraFine 5K-skærmen på LG's supportside.

• Firmwareopdateringer til LG UltraFine-skærme administreres via LG Screen Manager. Søg efter dem på Mac App Store, og åbn appen jævnligt for at søge efter og installere firmwareopdateringer.

• Hvis LG UltraFine 5K-skærmen ikke tænder, eller hvis du fortsat har problemer med at få vist video korrekt, når du har fulgt ovenstående trin, skal du kontakte LG for at få din skærm efterset.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.