Tilslutning af flere skærme til iMac Pro

Med fire indbyggede Thunderbolt 3-porte kan iMac Pro understøtte op til fire 4K-skærme eller op til to 5K-skærme.

Du kan tilslutte op til fire skærme i følgende konfigurationer:

• To 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.
  • Fire SST (single-stream transport) 4K-skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz.
  • To MST (multi-stream transport) 4K-skærme med en maksimal opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz.
  • Én 5K-skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz og op til tre SST 4K-skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz*.

Du kan tilslutte LG UltraFine 4K-skærme og LG UltraFine 5K-skærme i følgende konfigurationer:

• To LG UltraFine 5K-skærme, der er konfigureret som Dual-Link SST 5120 x 2880 10bpc ved 60 Hz.
  • Fire LG UltraFine 4K-skærme, der er konfigureret som SST 4096 x 2304 8bpc ved 60 Hz.
  • Én LG UltraFine 5K-skærm, der er sluttet til port 1 eller 2 og to LG UltraFine 4K-skærme, der er sluttet til port 3 og 4 (se figuren i næste afsnit).

* Tilslut 5K-skærmen til sidst.

Slut Thunderbolt-porte til hver sin bus

Slut dine skærme til Thunderbolt-portene på din iMac Pro. Brug forskellige Thunderbolt-busser, hvor det er muligt (se figuren). Slut ikke mere end to skærme til en bus. Hvis du tilslutter en 5K- eller MST 4K-skærm, skal du bruge en forskellig bus til hver skærm.

Illustration, der viser iMac Pro-porte og deres tilhørende busser.

Når du starter din iMac Pro, lyser den indbyggede skærm. Andre tilsluttede skærme viser et billede, når din Mac er startet. Hvis der ikke vises et billede på en eller flere tilsluttede skærme efter start, skal du kontrollere, om skærmene og eventuelle mellemstik er tilsluttet korrekt.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.