Un MacBook Pro amb el selector de plantilles del Pages obert a la pantalla. Hi ha la categoria “Totes les plantilles” seleccionada a l’esquerra i es mostren plantilles predissenyades en files a la dreta ordenades per categoria.

Començar amb una plantilla

Tots els documents comencen amb una plantilla, un model que pots utilitzar com a punt de partida. Pots crear documents de processament de text, com ara informes i cartes, i documents de disposició de pàgina, com ara pòsters i butlletins. Només has de substituir el text i les imatges pel teu contingut.

Introducció als documents de processament de text i als documents de disposició de pàgina

La barra d’eines, amb botons per afegir taules, gràfics, quadres de text, formes i contingut multimèdia. Una forma seleccionada, amb la categoria Activitats seleccionada a la barra lateral de l’esquerra i formes a la dreta.

Afegir fotos, formes, taules i altres elements

Afegeix objectes com ara taules, gràfics, formes i contingut multimèdia (imatges, àudio i vídeo) al document. Pots superposar objectes, canviar-ne la mida i col·locar-los a qualsevol punt de la pàgina.

Introducció a les imatges, als gràfics i a altres objectes

Una forma amb text que l’envolta pels tres costats.

Personalitzar cada detall

Modifica l’aspecte del teu text, afegeix una ombra inferior a una imatge, omple formes amb color i molt més, pots modificar el tot el que conté el document. Fins i tot pots ajustar text al voltant d’imatges o enllaçar quadres de text per permetre que el text flueixi d’un quadre de text al següent.

Introducció al Pages

El selector de plantilles amb l’opció Llibres seleccionada a la llista de categories de l’esquerra i les plantilles de llibres en orientació vertical a la dreta.

Convertir-se en editorial

El Pages incorpora plantilles de llibre que et permeten crear llibres interactius en format EPUB. Afegeix-hi text i imatges, i fins i tot una taula de contingut. Quan estigui llest, pots fer que el llibre estigui disponible per comprar-lo o descarregar-lo a l’Apple Books.

Introducció sobre com crear un llibre

El menú Col·laboració, en què es mostren els noms de les persones que col·laboren en el document. Les opcions de compartir són a sota dels noms.

Col·laborar en temps real

Pots convidar altres persones a treballar amb tu en el teu document. Totes les persones que invitis veuran els canvis en temps real, però podràs controlar qui pot editar el document o només visualitzar-lo.

Introducció a la col·laboració

Aquest manual t’ajudarà a començar a utilitzar el Pages 11.2 al Mac. (Per veure quina versió del Pages tens, selecciona Pages > “Sobre el Pages” al menú del Pages de la part superior de la pantalla). Per explorar el manual d’usuari del Pages, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca. També pots descarregar el manual de l’Apple Books (a les regions on està disponible).

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del Pages.