Selector de temes amb botons per a Estàndard i Panoràmic a la part superior. A sota es mostren imatges en miniatura de temes.

Començar amb un tema

Totes les presentacions comencen amb un tema, que és un conjunt de disposicions de diapositiva predissenyades que pots utilitzar com a punt de partida. Substitueix les imatges i el text del tema amb el teu contingut i després, afegeix tantes diapositives com necessitis.

Crear una presentació

El menú Inserir, amb botons a la part superior per afegir taules, gràfics, formes i contingut multimèdia. Està seleccionada l’opció Formes, i el seu menú mostra una fila de categories i el botó Buscar a l’esquerra. Hi ha seleccionada la categoria Activitats, i a sota apareixen formes.

Afegir text, fotos, dibuixos i altres elements

Afegeix objectes com ara taules, gràfics, formes i contingut multimèdia (imatges, àudio i vídeo) a qualsevol diapositiva. Pots superposar objectes a la teva diapositiva, redimensionar‑los i enllaçar-los a pàgines web o a altres diapositives de la presentació.

Introducció a les imatges, als gràfics i a altres objectes

Els controls de format per canviar la mida i l’aspecte de la imatge seleccionada. Els botons Estil, Imatge i Disposició són a la part superior dels controls.

Personalitzar cada detall

Personalitza l’aspecte de tot el que afegeixis a una diapositiva. Selecciona un color nou, afegeix una ombra inferior, canvia la transparència i molt més.

Introducció al Keynote

Controls de l’animació de l’objecte seleccionat a la diapositiva. A la part inferior de la pantalla hi ha un botó per a l’efecte Entrada que s’està fent servir i els botons “Afegir acció” i “Afegir sortida”. El botó Entrada mostra un menú amb opcions per editar l’efecte Mostrar.

Sorprèn el teu públic amb animacions

Afegeix efectes visuals o animacions per captivar l’auditori. Per exemple, afegeix una transició perquè les diapositives es dissolguin en la diapositiva següent, o fes que cadascuna de les paraules d’un títol aparegui d’un salt a la diapositiva.

Afegir transicions entre diapositives

Pantalla “Afegir persones”, que mostra una imatge de la presentació que s’ha de compartir. A sota hi ha els botons amb maneres d’enviar la invitació, com ara el Mail, “Copiar l’enllaç” i Més. A la part inferior hi ha el botó “Opcions de compartir”.

Col·laborar en temps real

Pots convidar altres persones a treballar amb tu en la teva presentació. Totes les persones que invitis veuran els canvis en temps real, però podràs controlar qui pot editar la presentació o només visualitzar-la.

Introducció a la col·laboració

Aquest manual t’ajuda a començar a utilitzar el Keynote 5.2 a l’iPad. Per veure la versió del Keynote al teu iPad, ves a Configuració  > Keynote. Per explorar aquest manual, toca “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina. També pots descarregar el manual de l’Apple Books (a les regions on està disponible).

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del Keynote.