Sådan får du din iPhone låst op, så den kan bruges med en anden operatør

Når en iPhone låses op, betyder det, at den kan bruges med forskellige operatører.

Om oplåsning

Din iPhone er muligvis låst til din operatør. Når en iPhone låses op, betyder det, at den kan bruges med forskellige operatører. Brug nedenstående trin til at kontakte operatøren og få din iPhone låst op. Du kan finde ud af, om din iPhone er låst, ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om. Hvis "Ingen SIM-begrænsninger" vises ud for Simlås, er din iPhone ikke låst.

Hvis du ikke vil skifte operatør, og din enhed er låst, fordi du har glemt adgangskoden, behøver du ikke at følge trinnene i denne artikel. Læs mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden.

Apple kan ikke låse din iPhone op, så den kan bruges med en anden operatør. Det er kun din nuværende operatør, der kan låse din iPhone op.

Kontakt din operatør

1. Det er kun operatøren, der kan låse din iPhone op. Kontakt operatøren, og anmod om oplåsning. Når du har sendt anmodningen, kan det tage nogle dage at behandle den. Kontakt operatøren for at kontrollere statussen for din anmodning.

2. Følg trinnene nedenfor, når operatøren har bekræftet, at din iPhone er låst op.

Hvis du har brug for at aktivere et eSIM fra en anden operatør end din nuværende operatør

Læs mere om, hvordan du indstiller et eSIM på din iPhone

Hvis du har et SIM-kort fra en anden operatør end din nuværende operatør

Følg disse trin for at fuldføre oplåsningen af din iPhone:

1. Fjern dit SIM-kort.

2. Indsæt det nye SIM-kort. Din enhed aktiveres.

Hvis du ikke har et andet SIM-kort

Følg disse trin for at fuldføre oplåsningen af din iPhone:

1. Sikkerhedskopier din iPhone.

2. Når du har oprettet en sikkerhedskopi, skal du slette data på din iPhone.

3. Gendan din iPhone fra den oprettede sikkerhedskopi.

Få hjælp

Du får muligvis vist denne besked på din computer eller iPhone: "The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Only compatible SIM cards from a supported carrier may be used to activate iPhone. Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit a supported carrier store." (SIM-kortet i denne iPhone ser ikke ud til at være understøttet. Kun kompatible SIM-kort fra en understøttet operatør kan bruges til at aktivere iPhone. Indsæt det SIM-kort, der fulgte med din iPhone, eller kontakt en understøttet operatør).

Hvis du ser denne meddelelse på din enhed med iOS 14 og nyere versioner, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Om.

2. Under Simlås vises beskeden "Ingen SIM-begrænsninger". Hvis du ikke kan se denne besked, skal du kontakte operatøren.

Hvis din enhed bruger iOS 13 eller en tidligere version, skal du følge disse trin:

1. Kontakt din operatør for at få bekræftet, at de har foretaget oplåsningen i deres system.

2. Gendan fabriksindstillingerne på din iPhone.

3. Gendan din iPhone fra en sikkerhedskopi.