Gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhedskopi

Læs mere om, hvordan du gendanner din enhed fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

Sådan gendanner du din enhed fra en iCloud-sikkerhedskopi

1. Tænd enheden. Skærmen med "Hej" skulle blive vist. Hvis du allerede har indstillet enheden, skal du slette alt indhold på den, før du kan følge disse trin og gendanne den fra en sikkerhedskopi.
  2. Følg trinnene på skærmen til indstilling, indtil skærmen Apps og data vises, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
  3. Log på iCloud med dit Apple-id.
  4. Vælg en sikkerhedskopi. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante. Overførslen starter, når du har valgt. Hvis du får vist en besked om, at der kræves en nyere version af iOS, skal du følge trinnene på skærmen for at opdatere iOS. Hvis du ikke får vist nogen trin på skærmen, kan du læse mere her.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind på kontoen for dit Apple-id for at gendanne dine apps og køb. Hvis du har købt indhold i iTunes eller App Store med flere forskellige Apple-id'er, bliver du bedt om at logge ind på hver enkelt konto. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du trykke på Spring dette trin over og logge ind senere.
  6. Oprethold forbindelse, og vent, til statuslinjen viser, at processen er gennemført. Der går muligvis et par minutter til en time, før processen vises som gennemført på statuslinjen, afhængigt af sikkerhedskopiens størrelse og netværkshastigheden. Hvis du afbryder forbindelsen til Wi-Fi-netværket for tidligt, afbrydes processen midlertidigt, indtil du opretter forbindelse igen.
  7. Nu kan du afslutte indstillingen og komme i gang med at bruge din enhed. Indhold som apps, fotos, musik og andre oplysninger gendannes fortsat i baggrunden i de efterfølgende timer eller dage, afhængigt af mængden af oplysninger. Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk og slutte enheden til strøm ofte, så processen gennemføres.

Få hjælp til at gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi.

Sådan gendanner du din enhed fra en iTunes-sikkerhedskopi

1. Åbn iTunes på den Mac-computer eller pc, som blev brugt til at sikkerhedskopiere enheden.
  2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.
  3. Vælg din iPhone, iPad eller iPod touch, når den vises i iTunes. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke vises i iTunes.
  4. Vælg Gendan sikkerhedskopi i iTunes. Hvis du får vist en besked om, at iOS-enhedens software er for gammel, kan du læse mere her
  5. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante.
  6. Klik på Gendan, og vent, til gendannelsen er gennemført. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den krypterede sikkerhedskopi.
  7. Sørg for, at enheden stadig er tilsluttet, når den er genstartet, og vent, til den synkroniserer med computeren. Du kan afbryde forbindelsen, når synkroniseringen er gennemført.

Få hjælp til at gendanne fra en iTunes-sikkerhedskopi.