Gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhedskopi

Læs om, hvordan du kan gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi i iCloud eller på computeren.

Sådan gendanner du din enhed fra en iCloud-sikkerhedskopi

1. Tænd enheden. Skærmen med "Hej" skulle blive vist. Hvis du allerede har indstillet enheden, skal du slette alt indhold på den, før du kan følge disse trin og gendanne den fra en sikkerhedskopi.
  2. Følg trinnene på skærmen til indstilling, indtil skærmen Apps og data vises, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
  3. Log på iCloud med dit Apple-id.
  4. Vælg en sikkerhedskopi. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante. Overførslen starter, når du har valgt. Hvis du får en meddelelse om, at der kræves en nyere version af softwaren, skal du følge vejledningen på skærmen for at opdatere. (Hvis du ikke får vist en vejledning på skærmen, der kan hjælpe dig med opdateringen, kan du læse om, hvad du kan gøre).
  5. Når du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id for at gendanne dine apps og køb. (Hvis du har købt iTunes- eller App Store-indhold ved hjælp af flere Apple-id'er, bliver du bedt om at logge ind med hvert af dem). Hvis du har glemt din adgangskode, kan du trykke på Spring dette trin over og logge ind senere. Men du kan ikke bruge dine apps, før du er logget ind med dit Apple-id.
  6. Oprethold forbindelse, og vent, til statuslinjen viser, at processen er gennemført. Der går muligvis et par minutter til en time, før processen vises som gennemført på statuslinjen, afhængigt af sikkerhedskopiens størrelse og netværkshastigheden. Hvis du afbryder forbindelsen til Wi-Fi-netværket for tidligt, afbrydes processen midlertidigt, indtil du opretter forbindelse igen.
  7. Nu kan du afslutte indstillingen og komme i gang med at bruge din enhed. Indhold som apps, fotos, musik og andre oplysninger gendannes fortsat i baggrunden i de efterfølgende timer eller dage, afhængigt af mængden af oplysninger. Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk og slutte enheden til strøm ofte, så processen gennemføres.

Få hjælp til at gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi.

Gendan enheden fra en sikkerhedskopi på din computer

1. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel.* Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.
  3. Vælg din iPhone, iPad eller iPod touch, når den vises i Findervinduet eller i iTunes. Hvis din enhed ikke vises, kan du læse om, hvad du kan gøre.
  4. Vælg Gendan sikkerhedskopi. Hvis der vises en meddelelse om, at din enheds software er for gammel, kan du læse om, hvad du kan gøre
  5. Se på sikkerhedskopiernes dato, og vælg den mest relevante.
  6. Klik på Gendan, og vent, til gendannelsen er gennemført. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den krypterede sikkerhedskopi.
  7. Sørg for, at enheden stadig er tilsluttet, når den er genstartet, og vent, til den synkroniserer med computeren. Du kan afbryde forbindelsen, når synkroniseringen er gennemført.
  8. Få hjælp til at gendanne fra en sikkerhedskopi.