Gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhedskopi

Læs om, hvordan du kan gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi i iCloud eller på computeren.

Sådan gendanner du din enhed fra en iCloud-sikkerhedskopi

1. Tænd enheden. Skærmen "Hej" vises. Hvis du allerede har indstillet enheden, skal du slette alt indhold på den, før du kan følge disse trin og gendanne den fra en sikkerhedskopi.
  2. Følg trinnene på skærmen til indstilling, indtil skærmen Overfør dine apps og data vises, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
    En iPhone med visning af iCloud-sikkerhedskopi som den valgte mulighed
  3. Log på iCloud med dit Apple-id.
  4. Vælg en sikkerhedskopi. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante. Når du har valgt en sikkerhedskopi, starter overførslen. Hvis der vises en meddelelse om, at en nyere version af softwaren er påkrævet, skal du følge trinene på skærmen for at opdatere. Hvis du ikke kan se nogen trin på skærmen til at hjælpe dig med at opdatere, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id for at gendanne dine apps og køb. Hvis du har købt iTunes- eller App Store-indhold ved hjælp af flere Apple-id'er, bliver du bedt om at logge ind med hvert af dem. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du trykke på Spring dette trin over og logge ind senere. Du kan dog ikke bruge dine apps, før du er logget ind med dit Apple-id.
  6. Bevar forbindelsen til Wi-Fi-netværket, og vent, til statuslinjen viser, at processen er gennemført. Der går muligvis et par minutter til en time, før processen vises som gennemført på statuslinjen, afhængigt af sikkerhedskopiens størrelse og netværkshastigheden. Hvis du afbryder forbindelsen til Wi-Fi-netværket for tidligt, afbrydes processen midlertidigt, indtil du opretter forbindelse igen.
    En iPhone, der viser status for gendannelse af din enhed fra en iCloud-sikkerhedskopi
  7. Nu kan du afslutte indstillingen og komme i gang med at bruge din enhed. Indhold som apps, fotos, musik og andre oplysninger gendannes fortsat i baggrunden i de efterfølgende timer eller dage, afhængigt af mængden af oplysninger. Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk og slutte enheden til strøm ofte, så processen gennemføres.

Få hjælp til at gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi.

Gendan enheden fra en sikkerhedskopi på din computer

1. Åbn Finder eller appen Apple Devices på Windows. Åbn iTunes på Windows uden appen Apple Devices eller macOS Mojave eller tidligere. Find ud af, hvilket macOS du har på din Mac.
  2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om at godkende computeren, skal du følge vejledningen på skærmen. Få hjælp, hvis du har glemt din kode.
  3. Vælg din iPhone, iPad eller iPod touch, når den vises i Finder-vinduet, indholdsoversigten i appen Apple Devices eller iTunes-vinduet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din enhed ikke vises.
    Et Findervindue, hvor iPhone er valgt i indholdsoversigten
  4. Vælg Gendan sikkerhedskopi. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en meddelelse om, at din enheds software er for gammel.
  5. Se på sikkerhedskopiernes dato, og vælg den mest relevante.
  6. Klik på Gendan, og vent, til gendannelsen er gennemført. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den krypterede sikkerhedskopi.
    Et Findervindue med en meddelelse, hvor du bliver bedt om at vælge en sikkerhedskopi og indtaste din adgangskode
  7. Sørg for, at enheden stadig er tilsluttet, når den er genstartet, og vent, til den synkroniserer med computeren. Du kan afbryde forbindelsen, når synkroniseringen er gennemført.