Find og se din iPhone eller iPad på din computer

Når du slutter din iPhone, iPad eller iPod til din computer, bør den blive vist i Finder, appen Apple Devices eller iTunes.

Se din enhed i Finder

Hvis din Mac bruger macOS Catalina eller nyere, vises navnet på din tilsluttede enhed i indholdsoversigten i alle vinduer i Finder. Klik på enhedens navn for at få vist detaljer om den.

Finder-vinduet med visning af navnet på din tilsluttede enhed i indholdsoversigten

Hvis din Mac bruger en tidligere version af macOS, eller hvis du bruger en Windows-pc, skal du se din enhed i appen Apple Devices eller iTunes i stedet.

Her kan du læse, hvad du skal gøre , hvis du ikke kan se din enhed i Finder.

Se din enhed i appen Apple Devices

Slut din enhed til din Windows-pc via et USB-kabel. Der vises et symbol for din tilsluttede enhed i indholdsoversigten i appvinduet for Apple Devices.

Appen Apple Devices med visning af din tilsluttede enhed i indholdsoversigten

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se din enhed i indholdsoversigten.

Se din enhed i iTunes

Hvis din Mac bruger macOS Mojave eller tidligere, eller du bruger en Windows-pc, vises der et symbol for din tilsluttede enhed i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet. Klik på symbolet for at få vist detaljer om din enhed.

iTunes-vinduet med visning af et symbol for din tilsluttede enhed i øverste højre hjørne

Her kan du læse, hvad du skal gøre , hvis du ikke kan se din enhed i iTunes-vinduet.