Sådan nulstiller du din iPhone, iPad eller iPod touch til fabriksindstillinger

Læs om, hvordan du på sikker vis sletter oplysninger på din iPhone, iPad eller iPod touch og gendanner fabriksindstillingerne på enheden.

Hvis du også har brug for på sikker vis at slette oplysningerne på dit Apple Watch, kan du bruge denne vejledning til at ophæve pardannelsen mellem dine enheder.

Tryk på Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed]

Tryk derefter på Slet alt indhold og alle indstillinger.

Sådan sletter du alt indhold og alle indstillinger på din iPhone

Indtast din kode eller adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det

Bekræft derefter, at du vil slette enheden. Har du glemt din adgangskode eller adgangskoden til dit Apple‑id?

Vent, mens dataene slettes på enheden

Afhængigt af enheden kan det tage nogle minutter at slette dataene fuldstændigt.

Hvis du ikke kan slette oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.