Sletning af data på iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du sletter oplysninger på din iPhone, iPad eller iPod touch og gendanner fabriksindstillingerne på enheden.

Hvis du også har brug for at slette dit Apple Watch, kan du bruge denne vejledning til at ophæve pardannelsen mellem dine enheder.

Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil

Tryk derefter på Slet alt indhold og alle indstillinger.

Sådan sletter du alt indhold og alle indstillinger på din iPhone

Indtast din kode eller adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det

Bekræft derefter, at du vil slette enheden. Har du glemt din kode eller dit Apple-id?

Vent, mens dataene slettes på enheden

Afhængigt af enheden kan det tage nogle minutter at slette dataene fuldstændigt.

Hvis du ikke kan slette dataene på din enhed

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.