Fjernelse eller udskiftning af SIM-kortet i din iPhone eller iPad

Læs mere om, hvordan SIM-kortet i en iPhone eller iPad (modeller med Wi-Fi + Cellular) fjernes eller udskiftes.

Brug kun den SIM-kortholder, der fulgte med enheden. En SIM-kortholder fra en iPhone 6s passer f.eks. ikke i en iPhone 7.

iPhone

Find din model nedenfor for at se, hvor SIM-kortholderen sidder. Du åbner SIM-kortholderen ved at sætte en papirclips eller værktøjet til udskubning af SIM-kortet i hullet ved siden af kortholderen. Skub ind mod din iPhone, men ikke for hårdt. Hvis du har problemer med at skubbe SIM-kortholderen ud, kan du tage enheden med til din operatør eller en Apple Store for at få hjælp.

Når du har fjernet dit SIM-kort fra holderen, skal du lægge mærke til hakket i det ene hjørne af det nye SIM-kort. Sæt det nye SIM-kort i holderen. Det kan kun sidde på én måde på grund af hakket. Indsæt derefter holderen i enheden helt og i samme retning, som da du tog den ud. Holderen kan også kun sidde på én måde.

SIM-kortholderen sidder i højre side af din iPhone X.

SIM-kortholderen sidder i højre side på følgende modeller:

• iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-model)

SIM-kortholderen sidder øverst på følgende modeller:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Oprindelig iPhone

iPad

Find din model nedenfor for at se, hvor SIM-kortholderen sidder. Du åbner SIM-kortholderen ved at sætte en papirclips eller værktøjet til udskubning af SIM-kortet i hullet ved siden af kortholderen.Skub ind mod din iPad, men ikke for hårdt. Hvis du har problemer med at skubbe SIM-kortholderen ud, kan du tage enheden med til din operatør eller en Apple Store for at få hjælp.

Når du har fjernet dit SIM-kort fra holderen, skal du lægge mærke til hakket i det ene hjørne af det nye SIM-kort. Sæt det nye SIM-kort i holderen. Det kan kun sidde på én måde på grund af hakket. Indsæt derefter holderen i enheden helt og i samme retning, som da du tog den ud. Holderen kan også kun sidde på én måde.

SIM-kortholderen sidder nær bunden i højre side på følgende modeller:

• iPad Pro
  • iPad (5. generation og nyere)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini

SIM-kortholderen sidder nær toppen i venstre side på følgende modeller:

• iPad (4. generation)*
  • iPad (3. generation)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-model)*

*Når du isætter en papirclips eller det medfølgende værktøj til udskubning af SIM-kortet, skal det være i en vinkel på 45°

På en iPad Wi-Fi + 3G sidder SIM-kortholderen nær bunden i venstre side.