Import af kontakter fra dit SIM-kort til din iPhone

Hvis SIM-kortet understøtter det, kan du importere kontakterne fra dit SIM-kort på din iPhone. Læs mere om, hvordan du gør.

Sådan importerer du kontakter, der er arkiveret på et SIM-kort

1. Sæt dit tidligere SIM-kort, der indeholder dine kontakter, i din iPhone. Kontroller, at SIM-kortet passer.

2. Tryk på Indstillinger > Kontakter > Importer SIM-kontakter.

Billede, der viser indstillinger for Kontakter
  3. Vælg, hvor du vil importere kontakterne fra dit SIM-kort, hvis du bliver bedt om det.

4. Vent på, at importen udføres.

5. Åbn Kontakter, og kontroller, at kontakterne er blevet importeret.* Hvis det er nødvendigt, kan du udskifte SIM-kortet, som du netop har importeret fra, med dit nyere SIM-kort.

Din iPhone arkiverer ikke kontakter på SIM-kortet. Hvis du vil overføre kontakter mellem iPhone-enheder, kan du bruge iCloud til at sikkerhedskopiere eller overføre data mellem enheder.

Læs mere

* De kontaktoplysninger, der importeres fra et SIM-kort, afhænger af, hvordan den gamle telefon arkiverede oplysningerne på SIM-kortet. Du kan få mere hjælp til at importere kontakter fra telefoner af andre mærker end Apple på producentens websted, i deres appbutik, eller du kan kontakte din mobiloperatør.