Få mere at vide om, hvilken størrelse SIM-kort din iPhone eller iPad bruger

Hvis du vil vide, hvilket SIM-kort din iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular bruger, skal du finde modellen på listen.

Kun eSIM

I nogle lande og områder har visse iPhone- og iPad-modeller et eSIM.

iPhone

• iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max (modeller, der er købt i USA)

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max (modeller, der er købt i USA)

iPad

• iPad Pro 13" (M4) Wi-Fi + Cellular

• iPad Pro 11" (M4) Wi-Fi + Cellular

• iPad Air 13" (M2) Wi-Fi + Cellular

• iPad Air 11" (M2) Wi-Fi + Cellular

eSIM og nano-SIM

I nogle lande og områder har visse iPhone- og iPad-modeller et eSIM-kort og nano-SIM-kort.

iPhone

• iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max (modeller, der er købt i andre lande end USA)

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max (modeller, der er købt i andre lande end USA)

• iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

• iPhone SE (3. generation)

• iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS, iPhone XS Max

• iPhone XR

iPad

• iPad Pro 12,9" (3. til og med 6. generation) Wi-Fi + Cellular

• iPad Pro 11" (1. til og med 4. generation) Wi-Fi + Cellular

• iPad Air (3. til og med 5. generation) Wi-Fi + Cellular

• iPad mini (5. generation eller nyere) Wi-Fi + Cellular

• iPad (7. generation eller nyere) Wi-Fi + Cellular

Kun nano-SIM-kort

iPhone

• iPhone SE (2. generation eller tidligere)

• iPhone X

• iPhone 8, iPhone 8 Plus

• iPhone 7 og iPhone 7 Plus

• iPhone 6s, iPhone 6s Plus

• iPhone 6, iPhone 6 Plus

• iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad

• iPad Pro 12,9" (2. generation eller tidligere) Wi-Fi + Cellular

• iPad Pro 11" (2. generation eller tidligere) Wi-Fi + Cellular

• iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular

• iPad Pro 9,7" Wi-Fi + Cellular

• iPad Air (2. generation eller tidligere) Wi-Fi + Cellular

• iPad mini (4. generation eller tidligere) Wi-Fi + Cellular

• iPad (6. generation eller tidligere) Wi-Fi + Cellular

Mikro-SIM-kort

iPhone

• iPhone 4s

• iPhone 4

iPad

• iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular

• iPad 2 Wi-Fi + Cellular

• iPad  Wi-Fi + Cellular

SIM-kort

iPhone

• iPhone 3GS

• iPhone 3G

• iPhone

Læs mere

• Find din iPhone- eller iPad-model.

• Fjern eller skift dit Sim-kort på iPhone eller sim-kort på iPad.

• Læs om, hvordan du opretter et mobildataabonnement med eSIM på iPad.

• Du kan aktivere et mobildataabonnement til eSIM fra en operatør, der understøtter dobbelt eSIM. iPhone 13 og tidligere modeller har også en sim-kortholder til et nano-sim-kort. Du kan bruge et nano-sim-kort fra en operatør. iPhone 13-modeller og nyere understøtter dobbelt eSIM.

• Apples hardwaregaranti omfatter ikke beskadigelse af SIM-kortholderen eller enheden, hvis der er brugt et ændret SIM-kort. Hvis du klipper i SIM-kortet eller på anden vis ændrer det for at tilpasse det en anden model, kan enheden muligvis ikke oprette forbindelse til mobilnetværk eller bruge alle funktioner.

• Hvis du får en ny iPhone, og dit gamle SIM-kort ikke passer, skal du kontakte mobilselskabet og bede om at få flyttet din konto til det SIM-kort, der fulgte med telefonen. Du kan også bede om at få et nyt SIM-kort, hvis du ikke fik et, da du købte telefonen.