Gendan fabriksindstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod

Ved en fabriksgendannelse slettes oplysningerne og indstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod, og den nyeste version af iOS-, iPadOS- eller iPod-software installeres.

Sådan gøres enheden klar

1. Sørg for, at din Mac eller pc er opdateret. Hvis du bruger iTunes, skal du sikre dig, at du har den nyeste version. Hvis du ikke kan få adgang til en computer, og din enhed stadig virker, kan du slette og gendanne din enhed uden en computer.
  2. Hvis du vil arkivere oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod, skal du oprette en sikkerhedskopi.
  3. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, tryk på Find min iPhone, og slå funktionen fra. Hvis enheden ikke reagerer eller ikke kan tændes, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.

Sådan gendannes enheden til fabriksindstillingerne

1. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp
  4. Vælg din enhed, når den vises på computeren. Hvis enheden ikke reagerer eller ikke kan tændes, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Eller få hjælp, hvis din enhed ikke vises på computeren.

5. Klik på Gendan [enhed]. Hvis du er logget ind på Find, skal du logge ud, før du kan klikke på Gendan.
  6. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Din computer sletter din enhed og installerer den nyeste version af iOS-, iPadOS- eller iPod-softwaren.
  7. Når fabriksindstillingerne er gendannet på enheden, genstarter den. Nu kan du indstille den som ny.

Få hjælp

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.