Gendannelse af fabriksindstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod

Ved en fabriksgendannelse slettes oplysningerne og indstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod, og den nyeste iOS- eller iPod-software installeres.

Sådan gøres enheden klar

1. Kontroller, at du har installeret den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc. Hvis du ikke kan få adgang til en computer, og din enhed stadig virker, kan du slette og gendanne din enhed uden en computer.
  2. Hvis du vil arkivere oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod, skal du oprette en sikkerhedskopi.
  3. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå Find min iPhone fra. Hvis enheden ikke reagerer eller ikke kan tændes, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.

Sådan gendannes enheden til fabriksindstillingerne

1. Åbn iTunes på din Mac eller pc. Hvis du ikke kan få adgang til en computer, og din enhed stadig virker, kan du rydde og gendanne din enhed uden en computer.
  2. Forbind din iPhone, iPad eller iPod til din computer med kablet, der fulgte med din enhed.
  3. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp
  4. Vælg din iPhone, iPad eller iPod, når den kommer frem i iTunes. Hvis enheden ikke reagerer eller ikke kan tændes, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Eller få hjælp, hvis din enhed ikke vises i iTunes.
  5. Klik på Gendan [enhed] i panelet Resume.
  6. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Derefter sletter iTunes din enhed og installerer den nyeste iOS- eller iPod-software.
  7. Når fabriksindstillingerne er gendannet på enheden, genstarter den. Nu kan du indstille den som ny.

Få hjælp

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support.