Gendan fabriksindstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod

Ved en fabriksgendannelse slettes oplysningerne og indstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod, og den nyeste version af iOS-, iPadOS- eller iPod-software installeres.

Sådan gøres enheden klar

1. Sørg for, at din Mac eller pc er opdateret. Hvis du bruger iTunes, skal du sikre, at du har den nyeste version.
  2. Hvis du vil gemme oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod, skal du oprette en sikkerhedskopi.
  3. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Find, tryk på Find min iPhone, og slå funktionen fra. Læs om, hvad du kan gøre, hvis din enhed ikke reagerer, eller hvis du ikke kan tænde den. Få hjælp, hvis du har glemt din adgangskode.

Gendan din enhed til fabriksindstillingerne

1. På en Mac med macOS Catalina eller en nyere version: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes. Find ud af, hvilket macOS din Mac bruger.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om at godkende computeren, skal du følge vejledningen på skærmen. Få hjælp, hvis du har glemt din adgangskode
  4. Vælg din enhed, når den vises på computeren. Læs om, hvad du kan gøre, hvis din enhed ikke reagerer, eller hvis du ikke kan tænde den. Eller få hjælp, hvis din enhed ikke vises på computeren.
  5. Klik på Gendan [enhed]. Hvis du er logget ind på Find, skal du logge ud, før du kan klikke på Gendan.
  6. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Din computer sletter din enhed og installerer den nyeste version af iOS-, iPadOS- eller iPod-softwaren.
  7. Når fabriksindstillingerne er gendannet på enheden, genstarter den. Nu kan du indstille den som ny.

Hvis du ikke kan få adgang til en computer

Hvis du ikke kan få adgang til en computer, og din enhed stadig virker, kan du slette og gendanne din enhed uden en computer.

Få hjælp

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.