Skärmen Hej som visas när du först slår på iPhone.

Kom igång

Ställ in några grundläggande funktioner innan du börjar använda din nya iPhone.

Grundläggande inställning

iPhone-samtalsskärmen med en unik kontaktaffisch.

Lägg till en personlig touch

Du kan återspegla din personliga stil genom att anpassa iPhone som du vill. Visa upp dina favoritbilder på låsskärmen, lägg till widgetar på hemskärmen, justera textstorlek, ringsignaler med mera.

Gör din iPhone personligare

Kameraskärmen i läget Bild med fyra personer i kameraramen.

Ta den bästa bilden

Använd iPhone för att fånga ögonblicket, var du än är. Lär dig att ta bilder och spela in videor i farten och använda andra kamerafunktioner på iPhone.

Ta suveräna bilder och videor

Ett FaceTime-samtal.

Hålla kontakten

Med iPhone kan du enkelt nå de personer som är viktiga för dig. Lägg till dem i dina kontakter så att du har deras uppgifter var du än behöver dem – och hör sedan av dig genom textmeddelanden, telefonsamtal eller FaceTime.

Hålla kontakten med släkt och vänner

Skärmen Familjedelning i Inställningar. Fem familjemedlemmar är listade. Nedanför deras namn visas Familjechecklista och nedanför det visas alternativen Abonnemang och Delning av köp.

Alla i familjen

Du och dina familjemedlemmar kan använda familjedelning till att dela behöriga appköp, platsinformation och till och med hälsodata. Du kan även ställa in föräldrakontroller för att styra hur barnen tillbringar tiden på sina enheter.

Dela funktioner med familjen

Skärmen Mitt hem i appen Hem.

Förenkla din dag

Lär dig hur du använder apparna på iPhone till att ta dig till platserna du oftast besöker, betala för morgonkaffet, få påminnelser om viktiga uppgifter och till och med låsa ytterdörren automatiskt när du lämnar hemmet.

Använda iPhone för vardagsrutiner

En iPhone-skärm visar batteriet laddat till 100 %.

Proffsiga tips

Ta en titt på de här tipsen från Apples supportrådgivare om hur du håller iPhone, samt informationen du har på den, trygg och säker.

Expertråd från Apples support