Kom åt speldata i Apple Arcade på alla dina enheter

Du kan använda iCloud och Game Center för att hålla reda på framsteg, poängrekord och sparade spel uppdaterade på alla dina enheter.

Om du loggar in med samma iCloud- och Game Center-konto på alla dina enheter kan du komma åt sparade spel och framsteg i dina Apple Arcade-spel på samtliga. Om du är med i en Familjedelning, kan alla i familjen använda Apple Arcade, men de kommer inte att se dina speldata.

Om du inte ser dina speldata på en enhet

Om du kan komma åt dina speldata på en enhet men inte en annan, kan du behöva kontrollera dina inställningar.

Kontrollera inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Se till att du är inloggad på iCloud med samma Apple-ID som du använder på dina andra enheter.
  2. Se till att du är inloggad i Game Center med samma Apple-ID som du använder på dina andra enheter. Gå till Inställningar > Game Center för att se det Apple-ID som du använder med Game Center.

Om du ändå inte ser dina data och spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Kontrollera inställningarna på Mac-datorn

Om du delar Mac-datorn med någon annan kontrollerar du att du har loggat in på datorn med din egen användarprofil, och inte någon annans konto. Se sedan efter så att du är inloggad med samma iCloud- och Game Center-konton som du använder med Apple Arcade. Om du delar Mac-dator med andra Apple Arcade-användare ska de göra samma sak – använda sin egen Mac-användarprofil och sina egna iCloud- och Game Center-konton.

Om du ändå inte ser dina data och spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Kontrollera inställningarna på din Apple TV

Om du delar din Apple TV med någon annan loggar du in med dina iCloud- och Game Center-konton innan du börjar spela ett Apple Arcade-spel.

På en Apple TV kan du också behöva manuellt logga ut från Game Center och logga in med ditt konto när du byter användare:

1. Se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med Apple Arcade.
  2. Öppna appen Inställningar och välj sedan Användare och konton. Kontrollera att du är inloggad på iCloud och Game Center med korrekt Apple-ID.

Om du ändå inte ser dina data och spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Om du säger upp Apple Arcade

Om du av något skäl säger upp din prenumeration på Apple Arcade kan du återuppta din prenumeration och fortfarande ha tillgång till dina speldata. Om du väntar för länge kanske en del av dina sparade spel inte längre stöds när du återupptar din prenumeration.

Om du inte prenumererar på Apple Arcade kan du inte spela några Apple Arcade-spel även om du har hämtat dem till din enhet. Radera apparna om du inte behöver dem längre eller återuppta din prenumeration om du vill fortsätta spela.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.