Kom åt speldata i Apple Arcade på alla dina enheter

Du kan använda iCloud och Game Center för att hålla reda på framsteg, poängrekord och sparade spel uppdaterade på alla dina enheter.

Om du är inloggad på samma iCloud- och Game Center-kontos och hämtar Apple Arcade-spel från App Store på alla dina enheter, har du tillgång till sparade spel och framsteg på dem alla.

Om du inte ser dina speldata på en enhet

Om du kan komma åt dina speldata på en enhet men inte en annan, kan du behöva kontrollera dina inställningar. Se till att du har en iPhone eller iPod touch med senaste versionen av iOS, en iPad med senaste versionen av iPadOS, en Mac med senaste versionen macOS eller en Apple TV med senaste versionen av tvOS.

Kontrollera inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Se till att du är inloggad på iCloud med samma Apple-ID som du använder på dina andra enheter.

2. Se till att du är inloggad i Game Center med samma Apple-ID som du använder på dina andra enheter. Gå till Inställningar > Game Center för att se det Apple-ID som du använder med Game Center.

Om du ändå inte ser dina data efter att ha spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Kontrollera inställningarna på Mac-datorn

Om du delar Mac-datorn med någon annan kontrollerar du att du har loggat in på datorn med ditt eget användarkonto, och inte någon annans konto. Se sedan efter så att du är inloggad med samma iCloud- och Game Center-konton som du använder med Apple Arcade. Om du delar Mac-dator med andra Apple Arcade-användare ska de göra samma sak – använda sitt eget Mac-användarkonto och sina egna iCloud- och Game Center-konton.

Om du ändå inte ser dina data efter att ha spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Kontrollera inställningarna på din Apple TV

Om du delar din Apple TV med någon annan behöver du byta till ditt konto innan du spelar ditt Apple Arcade-spel.

Om du ändå inte ser dina data och spelat på en annan enhet, kontrollerar du inställningarna på den enheten.

Om du säger upp Apple Arcade

Om du av något skäl vill säga upp din prenumeration på Apple Arcade kan du återuppta prenumerationen senare och fortfarande ha tillgång till dina speldata. Om du väntar för länge kanske en del av dina sparade spel inte längre stöds när du återupptar din prenumeration.

Om du inte prenumererar på Apple Arcade kan du inte spela några Apple Arcade-spel även om du har hämtat dem till din enhet. Radera apparna om du inte behöver dem längre eller återuppta din prenumeration om du vill fortsätta spela.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.