Logga in på App Store och iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV

När du har loggat in på App Store eller iTunes Store med ditt Apple-ID kan du bläddra bland och köpa appar, musik, filmer och tv-serier.

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, iTunes Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med mera. Läs om hur du loggar in på andra Apple-tjänster.

Du behöver endast ett Apple-ID och du får tillgång till alla dina iTunes Store-inköp när du loggar in med det Apple-ID:t på alla dina enheter.

Få hjälp om du har problem med fakturering eller prenumerationer.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Rulla längst ned på sidan och tryck på Logga in.
  3. Tryck på Använd befintligt Apple-ID och ange sedan det Apple-ID och lösenord som du använder med iTunes Store.
  4. Tryck på Logga in.

Du loggar även automatiskt in på apparna App Store, Musik, Apple Books och Podcasts på enheten när du loggar in på iTunes Store.

På din Mac eller pc

Om du inte har iTunes på datorn hämtar du den senaste versionen av iTunes. Följ sedan dessa steg för att logga in:

1. Öppna App Store på en Mac eller i iTunes.
  2. I App Store klickar du på inloggningsknappen längst ned till vänster.
    I iTunes väljer du Konto > Logga in från menyraden längst upp på bildskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
    iTunes-kontomenyn med Logga in markerat.
  3. Ange det Apple-ID och lösenord som du använder med App Store och iTunes Store. Tryck sedan på returtangenten på tangentbordet eller klicka på Logga in.

I App Store och iTunes kan du redigera din kontoinformation, ändra betalningsmetod och visa köphistoriken. Du kan även bläddra bland och köpa innehåll som musik, filmer, tv-serier, appar, med mera.

Du kan logga in på Apple Books med samma Apple-ID som du använder i App Store och iTunes på en Mac-dator. När du har öppnat Apple Books väljer du Affär > Logga in från menyraden längst upp på skärmen.

På en Apple TV

När du loggar in på iTunes och App Store på Apple TV kan du komma åt TV-serier, filmer eller musik som du köpt i iTunes Store. Om du har en Apple TV kan du även lyssna på musik med ditt Apple Music-prenumeration.

Logga in med dessa steg:

1. På hemskärmen väljer du Inställningar > Konton > iTunes och App Store.
  2. Välj Logga in och logga sedan in med ditt Apple-ID och lösenord.

Om du använder tvåfaktorsautentisering på en Apple TV (2:a eller 3:e generationen) kanske du måste ange en verifieringskod med ditt lösenord. Läs mer om hur du hämtar en verifieringskod.

Om du fortfarande inte kan logga in

Om du har fler frågor om ditt Apple-ID kan du hitta mer information via Apple-supporten.

Få mer hjälp