Logga in på iTunes Store, Mac App Store och iBooks Store på din Mac

Använd ditt Apple-ID för att logga in på iTunes Store, Mac App Store och iBooks Store på din Mac.

Om ditt Apple-ID

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med mera. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för Apples tjänster.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan du börja med att hitta ditt Apple-ID.

Om du använder flera Apple-ID:n kan det bli förvirrande när du hanterar köpt innehåll eller när du använder vissa Apple-tjänster. Du behöver bara ha ett enda Apple-ID.

Logga in på iTunes Store

Öppna iTunes genom att klicka och logga in eller följ stegen nedan:

1. Öppna iTunes.
  2. Klicka på Logga in och ange ditt Apple-ID och lösenord.
  3. Klicka på iTunes Store.

Du kan köpa musik, filmer, TV-program, appar, böcker med mera från iTunes Store. Läs om hur du letar efter och köper innehåll.

Du kan även redigera din kontoinformation, ändra betalningsmetod och visa köphistoriken i iTunes.

Logga in på Mac App Store

1. Öppna Mac App Store.
  2. I menyraden högst upp på skärmen väljer du Affär > Logga in.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.

Läs mer om Mac App Store.

Få hjälp med Mac App Store.

Logga in på iBooks Store

För iBooks för Mac krävs OS X Mavericks 10.9 eller senare.

Klicka för att öppna iBooks Store och logga in eller följ stegen nedan:

1. Öppna iBooks.
  2. I menyraden högst upp på skärmen väljer du Affär > Logga in.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.
  4. Tryck på iBooks Store i det övre vänstra hörnet.

Läs mer om iBooks.

Få hjälp med iBooks.

Senast ändrad: