Logga in på iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV

När du har loggat in på iTunes Store med ditt Apple-ID kan du bläddra och köpa musik, filmer och TV-serier.

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, som iTunes Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med mera.

Du behöver endast ett Apple-ID och du får tillgång till alla dina iTunes Store-inköp när du loggar in med det Apple-ID:t på alla dina enheter.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Rulla längst ned på sidan och tryck på Logga in.
  3. Tryck på Använd befintligt Apple-ID och ange sedan det Apple-ID och lösenord som du använder med iTunes Store.
  4. Tryck på OK.

Du loggar även automatiskt in på apparna Musik, App Store, iBooks och Podcasts på enheten när du loggar in på iTunes Store.

På Mac eller PC

Om du inte har iTunes på datorn hämtar du den senaste versionen av iTunes. Följ sedan dessa steg för att logga in:

1. Öppna iTunes.
  2. Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.

Om du använder Windows och inte kan se menyraden kan du lära dig hur man aktiverar den.
  3. Ange det Apple-ID och lösenord som du använder med iTunes Store. Tryck sedan på returtangenten på tangentbordet eller klicka på Logga in.
  4. Klicka på iTunes Store.

I iTunes kan du redigera din kontoinformation, ändra betalningsmetod och visa köphistoriken. Du kan även bläddra i och köpa innehåll som musik, filmer, TV-serier med mera från iTunes Store.

Du kan logga in på App Store och iBooks Store med samma Apple-ID som du använder i iTunes på en Mac-dator. När du har öppnar programmet som du vill logga in på väljer du Affär > Logga in från menyraden längst upp på skärmen.

Om du loggar in på iTunes 12.2 eller tidigare och använder tvåfaktorsautentisering med ditt Apple-ID kanske du måste ange en verifieringskod med ditt lösenord. Skaffa en verifieringskod från din betrodda enhet med iOS 9 eller OS X El Capitan. Ange sedan ditt lösenord följt av den sexsiffriga verifieringskoden direkt i lösenordsfältet.

På en Apple TV

När du loggar in på iTunes och App Store på Apple TV kan du komma åt TV-serier, filmer eller musik som du köpt i iTunes Store. Om du har en Apple TV (4:e generationen) kan du även lyssna på musik med ett Apple Music-medlemskap.

Logga in med dessa steg:

1. På hemskärmen väljer du Inställningar > Konton > iTunes och App Store.
  2. Välj Logga in och logga sedan in med ditt Apple-ID och lösenord.

Om du fortfarande inte kan logga in

Om du har fler frågor om ditt Apple-ID kan du hitta mer information via Apple-supporten.

Om du är Apple Music-medlem

Apple Music-medlemmar kan lyssna till alla miljoner låtar* som finns i Apple Music-katalogen. Som en del av ditt medlemskap kan du strömma många låtar och album utan att köpa dem från iTunes Store.

*Tillgänglighet för låtar kan variera från land till land.

Senast ändrad: