Systemkrav för Synkad på Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

Det här behöver du för att använda Handoff, Universal Clipboard, Instant Hotspot, Autoupplåsning, iPhone-mobilsamtal och SMS/MMS-meddelanden.

Om dina enheter uppfyller kraven för en Synkad-funktion kan du ställa in och använda funktionen för att sömlöst flytta mellan dina enheter.

Handoff

Handoff kan användas med dessa enheter och operativsystem:

iOS 8 eller senare OS X Yosemite eller senare  watchOS 1.0 eller senare
  • iPhone 5 eller nyare
  • iPad Pro
  • iPad (4:e generationen)
  • iPad Air eller nyare
  • iPad mini eller nyare
  • iPod touch (5:e generationen) eller nyare
  • MacBook (tidigt 2015 eller nyare)
  • MacBook Pro (2012 eller nyare)
  • MacBook Air (2012 eller nyare)
  • Mac mini (2012 eller nyare)
  • iMac (2012 eller nyare)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)
  • Apple Watch (1:a generationen)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

Universal Clipboard

Universal Clipboard fungerar med dessa enheter och operativsystem vid kopiering av text, bilder, foton och videor från en Apple-enhet till en annan.

iOS 10 eller senare macOS Sierra och senare
  • iPhone 5 eller nyare
  • iPad Pro
  • iPad (4:e generationen)
  • iPad Air eller nyare
  • iPad mini 2 eller nyare
  • iPod touch (6:e generationen) eller nyare
  • MacBook (tidigt 2015 eller nyare)
  • MacBook Pro (2012 eller nyare)
  • MacBook Air (2012 eller nyare)
  • Mac mini (2012 eller nyare)
  • iMac (2012 eller nyare)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)

Universal Clipboard kan också kopiera hela filer från en Mac till en annan. Båda Mac-datorerna måste ha macOS High Sierra.

Instant Hotspot

Instant Hotspot fungerar med dessa enheter och operativsystem:

iOS 8.1 eller senare

Enheten måste även ha ett aktivt abonnemang med internetdelning.

• iPhone 5 eller nyare
  • iPad Pro
  • iPad (4:e generationen)
  • iPad Air eller nyare
  • iPad mini eller nyare

Då kan du använda Instant Hotspot för att ansluta till internetdelning med dessa enheter:

iOS 8 eller senare OS X Yosemite eller senare
  • iPhone 5 eller senare
  • iPad Pro
  • iPad (4:e generationen)
  • iPad Air eller nyare
  • iPad mini eller nyare
  • iPod touch (5:e generationen) eller nyare
  • MacBook (tidigt 2015 eller nyare)
  • MacBook Pro (2012 eller nyare)
  • MacBook Air (2012 eller nyare)
  • Mac mini (2012 eller nyare)
  • iMac (2012 eller nyare)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)

Autoupplåsning

Autoupplåsning kan användas på dessa enheter och operativsystem:

watchOS 3 eller senare macOS Sierra och senare*
  • Apple Watch (1:a generationen)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • MacBook (tidigt 2015 eller nyare)
  • MacBook Pro (sent 2013 eller nyare)
  • MacBook Air (mitten av 2013 eller nyare)
  • Mac mini (sent 2014 eller nyare)
  • iMac (sent 2013 eller nyare)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013 eller nyare)

Du kan också använda Systeminformation för att se om en Mac-dator stöder Autoupplåsning. Vill du veta mer går du till Så här låser du automatiskt upp Mac-datorn med Apple Watch.

* Autoupplåsning med Apple Watch Series 3 kräver macOS High Sierra.

iPhone-mobilsamtal

iPhone-mobilsamtal kräver en iPhone-enhet med iOS 8.1 eller senare samt ett aktivt abonnemang. Därefter kan du vidarebefordra samtal till och från den iPhone-enheten från dessa enheter:

• Alla Mac-datorer som använder OS X Yosemite eller senare. Mac mini och Mac Pro kräver en extern mikrofon eller headset.
  • Alla iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller senare.

SMS- och MMS-meddelanden

SMS och MMS kräver ett aktivt abonnemang på en iPhone med iOS 8.1 eller senare. Då kan du skicka och ta emot SMS- och MMS-meddelanden från dessa enheter:

• Alla Mac-datorer som använder OS X Yosemite eller senare.
  • Alla iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller senare.