Använda Synkad för att ansluta din Mac, iPhone, iPad och Apple Watch

När du loggar in på ditt Apple-ID på alla dina enheter kan du använda dessa synkningsfunktioner för att förflytta dig sömlöst mellan dina enheter. Klicka på en funktion läs mer, till exempel hur du automatiskt låser upp din Mac när du har din Apple Watch på dig eller hur du använder din iPhone som en webbkamera för din Mac.

AirDrop-symbol

AirDrop: Med AirDrop kan du skicka dokument, bilder, videoklipp, webbplatser, kartplatser och mycket annat trådlöst till en iPhone, iPad, eller Mac i närheten.

AirPlay-videosymbol

AirPlay till Mac: Dela, spela upp eller presentera innehåll från en annan Apple-enhet på din Mac-dators skärm.

Apple Pay-logotypen

Apple Pay: Handla online med din Mac och genomför köp med Apple Pay på din iPhone eller Apple Watch.

Upplåsningssymbol

Autoupplåsning: Få direkt tillgång till din Mac när du har Apple Watch på dig, och godkänn snabbt andra förfrågningar om att ange ditt administratörslösenord för Mac.

Markup-symbol

Synkningsmärkning: Använd din iPhone eller iPad för att lägga till skisser, former och annan markering i ett Mac-dokument och se förändringarna live på din Mac.

Skiss-symbol

Synkningsskiss: Skapa en skiss på din iPhone eller iPad och infoga den enkelt i ett dokument på din Mac.

Handoff-symbol

Handoff: Börja arbeta på en enhet och växla sedan till en annan närliggande enhet och fortsätt där du slutade.

Hotspot-symbol

Instant Hotspot: Anslut till internetdelning på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) från din Mac, iPad, eller en annan iPhone-enhet utan att ange ett lösenord.

Telefonsymbol

iPhone mobilsamtal: Ring och ta emot samtal från din Mac eller iPad när dessa enheter är på samma nätverk som din iPhone.

Sidecar-symbol

Sidecar: Använd din iPad som en andra skärm som utökar eller speglar din stationära Mac. Eller använd den som en inmatningsenhet för att rita med Apple Pencil i Mac-appar.

Pratbubbla

Vidarebefordran av textmeddelande: Skicka och ta emot SMS- och MMS-meddelanden från din iPhone på din Mac eller iPad.

Urklipp-symbol

Universella urklipp: Kopiera innehåll som text, bilder, foton och videor på en Apple-enhet och sedan klistra in innehållet på en annan Apple-enhet.

Universell kontroll-symbol

Universell kontroll: Använd tangentbordet, musen eller styrplattan på din Mac för att styra upp till två andra närliggande Mac- eller iPad-enheter och arbeta smidigt på enheterna.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.