Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

Flytta smidigt mellan dina enheter med Synkad. Ring och ta emot samtal utan att plocka fram din iPhone. Använd din iPad till att utöka arbetsytan på din Mac-dator. Lås automatiskt upp Mac-datorn när du har din Apple Watch på dig. Och kopiera och klistra in bilder, videor och text från din iPhone eller iPad till din Mac-dator i närheten eller tvärt om.

Handoff: Börja arbeta på en enhet och växla sedan till en annan närliggande enhet och fortsätt där du slutade.

Universal Clipboard: Kopiera innehåll som text, bilder, foton och videor på en Apple-enhet och sedan klistra in innehållet på en annan Apple-enhet.

iPhone-mobilsamtal: Ring och ta emot samtal från din Mac, iPad eller iPod touch när de enheterna är på samma nätverk som din iPhone.

SMS-koppling: Skicka och ta emot SMS och MMS från din iPhone på din Mac, iPad och iPod touch.

Instant Hotspot: Anslut till internetdelning på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) från din Mac, iPad, iPod touch eller en annan iPhone-enhet utan att ange ett lösenord.

Autoupplåsning: Få direkt tillgång till din Mac när du har Apple Watch på dig, och godkänn snabbt andra förfrågningar om att ange ditt administratörslösenord för Mac.

Synkad kamera: Använd din iPhone, iPad eller iPod touch för att skanna dokument eller ta en bild och få den att visas direkt på din Mac.

Synkade skisser: Skapa en skiss på din iPad, iPhone eller iPod touch och infoga den enkelt i ett dokument på din Mac.

Synkade markeringar: Använd din iPad, iPhone eller iPod touch för att lägga till skisser, former och andra markeringar i ett Mac-dokument, och se ändringarna direkt på din Mac.

Sidecar: Använd din iPad som en andra skärm som utökar eller speglar din stationära Mac. Eller använd den som en inmatningsenhet för att rita med Apple Pencil i Mac-program.

AirDrop: Med AirDrop kan du skicka dokument, bilder, videoklipp, webbplatser, kartplatser och mycket annat trådlöst till en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i närheten.

Apple Pay: Handla online med din Mac och genomför köp med Apple Pay på din iPhone eller Apple Watch.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.