Om du glömmer ditt lösenord till röstbrevlådan på iPhone

Om du inte kan lyssna till röstmeddelanden på iPhone eftersom du glömt bort lösenordet till röstbrevlådan kan endast din mobiloperatör hjälpa dig.

Apple har inte tillgång till ditt lösenord till röstbrevlådan och kan inte nollställa det åt dig.

Kontakta mobiloperatören

Endast din mobiloperatör kan komma åt och hantera röstbrevlådekontot för ditt telefonnummer. På servicesidan för din operatör letar du efter steg för att nollställa ditt lösenord på webben eller via telefon.

Om du behöver hjälp med att hitta servicesidan för din mobiloperatör använder du Apples operatörssupportartikel eller en sökmotor på webben.