Övre hölje med tangentbord till MacBook Air (M2, 2022)

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Viktigt

Det går inte att återanvända kylflänsen. Ett nytt övre hölje kommer med en ny kylfläns.

Borttagning

1. Använd den platta delen på det svarta petverkyget för att lyfta av mellandelskortets flexkabel från kontakten på mellandelskortet.

2. Ta bort mellandelskortets flexkabel från det övre höljet och spara den till återmonteringen.

3. Använd den blå vridmomentnyckeln och 2IP-biten för att ta bort Touch ID-kortets låsskruv. Spara skruven till återmonteringen.

• Obs! Det övre höljet har fyra delar som inte går att ta bort.

• Tangentbord och flexkabel till tangentbord

• Flexkabel till tangentbordets bakgrundsbelysning

• Mikrofon och flexkabel till mikrofon

• Mellandelskort

Återmontering

1. Använd den blå vridmomentnyckeln och 2IP-biten för att delvis skruva in Touch ID-kortets låsskruv i det övre höljet.

• Viktigt: Dra inte åt Touch ID-kortets låsskruv.

2. Tryck änden av flexkabeln till mellandelskortet mot kontakten på mellandelskortet.

3. Sätt tillbaka batteriet.

4. Sätt tillbaka Touch ID-kortet.

5. Sätt tillbaka skärmen.

6. Sätt tillbaka moderkortet.

7. Sätt tillbaka ljudkortet.

8. Installera en ny kylfläns.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: