Apple-autoriserte tjenesteleverandører og uavhengige reparatører

Verifiser at leverandøren din har tilgang til originale deler og reparasjonsressurser fra Apple.

Oppgi et leverandørnavn.
Velg land/region. Velg et gyldig land eller en gyldig region.
Velg byen din. Velg en gyldig by.
resultat(er) funnet
Apple-autorisert tjenesteleverandør Uavhengig reparatør Planlegg service gjennom Apple Gå til nettsted

Søket returnerte ikke noen treff.

Apple-autorisert tjenesteleverandør

Apple-autoriserte tjenesteleverandører tilbyr Apple-sertifiserte reparasjonstjenester både innenfor og utenom garantien for Apple-produkter. Teknikerne hos alle Apple-autoriserte tjenesteleverandører mottar Apple-opplæring og bruker bare deler, verktøy, diagnostikk og ressurser som er godkjente av Apple. Reparasjonene støttes av Apple.

Uavhengig reparatør

Uavhengige reparatører er selskaper som tilbyr reparasjoner utenom garantien for iPhone og Mac. Disse selskapene har tilgang til originale Apple-deler og verktøy, opplæring, feilsøking og ressurser fra Apple for å utføre en rekke iPhone- og Mac-reparasjoner, som bytte av skjermen eller batteriet på iPhone og bytte av hovedkortet eller grafikkortet på Mac, utenom garantien. Leverandører kan tilby egen garanti.