Dekning for tyveri og tap av iPhone

AppleCare+ med dekning for tyveri og tap for iPhone dekker opptil to tilfeller av tyveri og tap hver 12. måned. Hvert tilfelle er underlagt et ekstragebyr, og avgifter kan påløpe. Dekning for tyveri og tap krever at Hvor er? er aktivert på enheten din på taps- eller tyveritidspunktet og under hele kravprosessen.

Slik sender du inn et krav

Er iPhonen din mistet eller stjålet? Hvis den er dekket av AppleCare+ med dekning for tyveri og tap, kan du logge på med Apple-ID-en din og sende inn et krav om iPhone-erstatning.

Bruk Hvor er?-appen eller gå til iCloud.com/find for å merke iPhonen som mistet. Ikke fjern enheten fra kontoen før kravet er fullstendig godkjent.

Internasjonale krav

Hvis iPhonen din blir mistet eller stjålet mens du reiser, kan vi sende den nye iPhonen til deg der du er. Hvis du er i utlandet, kan vi til og med sende en erstatning til deg i alle land der dekning for tyveri og tap er tilgjengelig. Internasjonal erstatning av tapte eller stjålne enheter er avhengig av tilgjengeligheten av enheten, og alternativene kan variere etter region og iPhone-modellen eller -fargen. Det kan ta opptil fire virkedager fra kravet godkjennes til du mottar iPhone-erstatningen.

Tilgjengelige land

• Australia
  • Østerrike
  • Chile
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Italia
  • Irland
  • Japan
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Få kundestøtte

Kan du ikke starte et krav på nettet eller logge på med Apple-ID-en din?

AppleCare+

Les vilkårene.

Kravstatus

Har du allerede startet et krav? Du kan sjekke statusen for kravet.