Få tilgang til Apple Arcade-spilldataene dine på alle enhetene dine

Du kan bruke iCloud og Game Center til å holde fremgangen din, resultatene dine og lagringsfilene dine oppdaterte på alle enhetene dine.

Hvis du er logget på den samme iCloud- og Game Center-kontoen og laster ned Apple Arcade-spill fra App Store på alle enhetene dine, kan du få tilgang til lagringsfiler og fremgangen din på dem alle.

Hvis du ikke ser spilldataene dine på en enhet

Hvis du ikke får tilgang til spilldataene dine på én enhet, men du får tilgang på en annen enhet, må du kanskje kontrollere innstillingene. Sørg for at du har en iPhone eller iPod touch med nyeste versjon av iOS, en iPad med nyeste versjon av iPadOS, en Mac med nyeste versjon av macOS, eller en Apple TV med nyeste versjon av tvOS.

Kontroller innstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for at du er logget på iCloud med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine.

2. Sørg for at du er logget på Game Center med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine. Gå til Innstillinger > Game Center for å se Apple-ID-en du bruker i Game Center.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Sjekk innstillingene på Macen din

Hvis du deler Macen med andre brukere, må du påse at du er logget på Macen med din egen brukerkonto og ikke kontoen til en annen bruker. Deretter kontrollerer du at du er logget på samme iCloud- og Game Center-konto som du bruker med Apple Arcade. Hvis du deler Macen din med andre Apple Arcade-brukere, må de gjøre det samme med sin egen Mac-brukerkonto, iCloud- og Game Center-konto.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Kontroller innstillingene på Apple TV

Hvis du deler Apple TV med noen andre, må du bytte til din konto før du spiller Apple Arcade-spillet ditt.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Hvis du avslutter Apple Arcade-abonnementet

Hvis du av en eller annen grunn sier opp abonnementet ditt på Apple Arcade, kan du abonnere på nytt og fortsatt få tilgang til spilldataene dine. Hvis du venter for lenge, er det mulig at lagringsfilene dine ikke støttes når du aktiverer abonnementet ditt igjen.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Arcade, kan du ikke spille Apple Arcade-spill, selv om spillene er lastet ned på enheten din. Slett appene hvis du ikke trenger dem lenger. Eller du kan abonnere igjen for å spille videre.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.