Oppdater programvaren på Apple TV

Finn ut hvordan du ser etter oppdateringer eller stiller inn Apple TV slik at programvaren oppdateres automatisk.

Se etter oppdateringer

1. På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) går du til Innstillinger > System > Programvareoppdateringer. Deretter velger du Oppdater programvare.*
  2.  Hvis det finnes en oppdatering, velger du Last ned og Installer. Vent mens Apple TV laster ned oppdateringen. Ikke koble fra eller trekk ut strømkabelen til Apple TV før oppdateringen er fullført.
  3. Mens oppdateringen lastes ned, starter Apple TV på nytt og gjør oppdateringen klar. Ikke koble fra eller trekk ut strømkabelen til Apple TV før oppdateringen er fullført.
  4. Når Apple TV har gjort oppdateringen klar, installeres den. Når oppdateringen er fullført, starter Apple TV automatisk på nytt igjen.

*For å oppdatere programvaren på Apple TV (2. eller 3. generasjon) går du til Innstillinger > Generelt > Oppdater programvare. Hvis det finnes en oppdatering, laster du den ned og installerer den. Ikke koble fra eller trekk ut strømkabelen til Apple TV før oppdateringen er fullført.

Oppdater Apple TV automatisk

Du kan konfigurere Apple TV slik at nye oppdateringer installeres automatisk når de er tilgjengelig. Gå til Innstillinger > System > Programvareoppdateringer, og slå på Oppdater automatisk.

For å oppdatere programvaren automatisk på Apple TV (2. eller 3. generasjon) går du til Innstillinger > Generelt > Oppdater programvare og slår på Oppdater automatisk.

Få hjelp

• Hvis du ikke kan oppdatere Apple TV, må du sørge for at du er koblet til Wi-Fi- eller Ethernet-nettverk.
  • Hvis fremgangsindikatoren for oppdateringer er stoppet eller satt på pause, må du ikke trekke ut strømkabelen til Apple TV. Vent mens oppdateringen fullføres. Hvis du har ventet i over en time, kontakter du Apple-kundestøtte før du starter Apple TV på nytt eller trekker ut strømkabelen til enheten.
  • Hvis det oppstår et problem i løpet av oppdateringen, ser du kanskje en melding med teksten Slett alle innstillinger eller Start på nytt. Prøv å starte på nytt først. Hvis du ser den samme meldingen igjen, velger du Slett alle innstillinger.
  • Hvis du har andre problemer, kontakter du Apple-kundestøtte.