Logge på iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV

Når du har logget på iTunes Store med Apple-ID-en din, kan du bla gjennom og kjøpe musikk, filmer og TV-programmer.

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som iTunes Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Les om hvordan du logger på andre Apple-tjenester.

Du trenger bare én Apple-ID, og når du logger på med Apple-ID-en på alle enhetene, får du tilgang til alle iTunes Store-kjøpene dine.

Få hjelp med fakturerings- eller abonnementsproblemer.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Rull ned til bunnen og trykk på Logg på.
  3. Trykk på Bruk eksisterende Apple-ID og oppgi Apple-ID-en og passordet som du bruker i iTunes Store.
  4. Trykk på OK.

Når du logger på iTunes Store, blir du samtidig automatisk pålogget Musikk-, App Store-, iBooks- og Podkaster-appene på enheten.

På Mac eller PC

Hvis du ikke har iTunes på datamaskinen, skaffer du deg nyeste versjon av iTunes. Følg deretter denne fremgangsmåten for å logge på:

1. Åpne iTunes.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Logg på.
  3. Oppgi Apple-ID-en og passordet du bruker i iTunes Store. Trykk deretter på returtasten eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Logg på.

I iTunes kan du redigere kontoinformasjonen, endre betalingsmåten og se kjøpshistorikken. Du kan også bla gjennom og kjøpe innhold, som musikk, filmer, TV-programmer og mer fra iTunes Store.

På Mac kan du logge på App Store og iBooks Store med samme Apple-ID som du bruker i iTunes. Når du har åpnet appen du vil logge på, velger du Butikk > Logg på fra menylinjen øverst på skjermen.

Hvis du logger på iTunes 12.2 eller tidligere og bruker tofaktor autentisering med Apple-ID-en, kan du bli nødt til å skrive inn en verifiseringskode med passordet. Få en verifiseringskode fra en klarert enhet med iOS 9 eller nyere eller OS X El Capitan eller nyere, og skriv så inn passordet etterfulgt av en sekssifret verifiseringskode direkte i passordfeltet.

På Apple TV

Når du logger på iTunes og App Store på Apple TV, får du tilgang til TV-programmer, filmer og musikk som du har kjøpt i iTunes Store. Hvis du har Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon), kan du også lytte til musikk med Apple Music-medlemskapet ditt.

Logg på med denne fremgangsmåten:

1. Velg Innstillinger > Kontoer > iTunes og App Store fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Logg på og logg på med Apple-ID-en og passordet.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på

Hvis du har flere spørsmål om Apple-ID, kan du få mer informasjon fra Apple-kundestøtte.

Hvis du er medlem av Apple Music

Apple Music-medlemmer kan lytte til millioner av sanger* i Apple Music-katalogen. Medlemskapet gjør at du kan strømme mange sanger og albumer uten å kjøpe dem fra iTunes Store.

*Tilgjengeligheten til sanger kan variere etter land eller region.

Få mer hjelp