Logg på App Store og iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV

Når du har logget på App Store eller iTunes Store med Apple-ID-en din, kan du bla gjennom og kjøpe musikk, filmer og TV-programmer.

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Les om hvordan du logger på andre Apple-tjenester.

Du trenger bare én Apple-ID, og når du logger på med Apple-ID-en på alle enhetene, får du tilgang til alle iTunes Store-kjøpene dine.

Få hjelp med fakturerings- eller abonnementsproblemer.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Rull ned til bunnen og trykk på Logg på.
  3. Trykk på Bruk eksisterende Apple-ID og oppgi Apple-ID-en og passordet som du bruker i iTunes Store.
  4. Trykk på Logg på.

Når du logger på iTunes Store, blir du samtidig automatisk pålogget App Store-, Musikk-, App Store-, Apple Books- og Podkaster-appene på enheten.

På Mac eller PC

Hvis du ikke har iTunes på datamaskinen, skaffer du deg nyeste versjon av iTunes. Følg deretter denne fremgangsmåten for å logge på:

1. Åpne App Store på Mac eller i iTunes.
  2. I App Store klikker du på Logg på-knappen nederst til venstre.
    I iTunes velger du Konto > Logg på fra menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet.
    Konto-menyen i iTunes med Logg på valgt.
  3. Oppgi Apple-ID-en og passordet du bruker i App Store og iTunes Store. Trykk deretter på returtasten eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Logg på.

I App Store og iTunes kan du redigere kontoinformasjonen, endre betalingsmåten og se kjøpshistorikken. Du kan også bla gjennom og kjøpe innhold som musikk, filmer, TV-programmer, apper med mer.

På Mac kan du logge på Apple Books med samme Apple-ID som du bruker i App Store og iTunes. Når du har åpnet Apple Books, velger du Butikk > Logg på fra menylinjen øverst på skjermen.

På Apple TV

Når du logger på iTunes og App Store på Apple TV, får du tilgang til TV-programmer, filmer og musikk som du har kjøpt i iTunes Store. Hvis du har Apple TV, kan du også lytte til musikk med Apple Music-medlemskapet ditt.

Logg på med denne fremgangsmåten:

1. Velg Innstillinger > Kontoer > iTunes og App Store fra Hjem-skjermen.
  2. Velg Logg på og logg på med Apple-ID-en og passordet.

Hvis du bruker tofaktorautentisering på Apple TV (2. eller 3. generasjon), kan du bli nødt til skrive inn en verifiseringskode med passordet. Finn ut hvordan du får en verifiseringskode.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på

Hvis du har flere spørsmål om Apple-ID, kan du få mer informasjon fra Apple-kundestøtte.

Få mer hjelp