Konfigurer og ha flere brukere på Apple TV

Bytt mellom brukerkontoer med et tastetrykk.

Tilpass Apple TV-opplevelsen din

Med flere brukere kan du få anbefalinger og en Neste-liste i Apple Music og Apple TV-appen som er tilpasset deg. Du får også tilgang til appene du har kjøpt i App Store, og du kan spille spill med Apple Arcade-abonnementet ditt. Deretter kan den neste brukeren raskt bytte til kontoen sin i Kontrollsenter for å få tilgang til innholdet sitt.

Du kan også endre hvilke iCloud- og Game Center-kontoer som er logget på Apple TV.

Før du begynner

Hvis du legger til en bruker på Apple TV, må du sjekke følgende:

Apple TV er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Velg en måte å konfigurere på

• Bruk Hjem-appen hvis du vil at den nye brukeren skal få kontroll over HomeKit-tilbehøret ditt og eventuelle Apple TV-er eller HomePod-høyttalere i hjemmet ditt.
  • Bruk Apple TV hvis du vil at den nye brukeren bare skal få kontroll over den Apple TV-en du legger til brukeren på.

Konfigurer med Hjem-appen

Bruk disse trinnene til å invitere en bruker, og godta deretter en invitasjon.

Inviter noen

1. Åpne Hjem-appen på iOS-enheten, og trykk deretter på Hjem .
  2. Hvis du har flere boliger, trykker du på Hjem-innstillinger og velger en bolig.
    • Hvis brukeren ikke er i Hjem-appen, kan du trykke på Inviter. Skriv inn Apple-ID-en som brukeren bruker med iCloud, og trykk på Send invitasjon.
    • Hvis brukeren du legger til, allerede deler Hjem-appen din, kan vedkommende legge til seg selv på Apple TV. På iOS-enheten trykker du på Vis meg på Apple TV.

Godta invitasjonen

1. Åpne Hjem-appen på iOS-enheten, og trykk deretter på Hjem .
  2. Trykk på Hjeminnstillinger.
  3. Velg Godta, og velg Godta igjen.
  4. Trykk på Ferdig.

Konfigurer med Apple TV

Bruk disse trinnene til å legge til en bruker.

1. På Apple TV går du til Innstillinger > Brukere og kontoer > Legg til ny bruker.
  2. Velg Fortsett, og velg deretter Oppgi ny.
  3. Be den nye brukeren om å skrive inn Apple-ID-en og passordet for iTunes. Klikk deretter på Logg på.

Bytt mellom brukere

Bytt mellom brukerkontoer for å få tilgang til det private innholdet ditt i Apple TV-appen, Apple Music og App Store.

• Trykk og hold på Apple TV-appen/Hjem  på Siri-fjernkontrollen for å få opp Kontrollsenter. Velg brukerkontoen du vil bytte til.

Fjern en bruker

Du kan fjerne en bruker eller forlate en Apple TV når som helst.

• For å fjerne en bruker: Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Aktiv bruker på Apple TV. Deretter velger du brukerkontoen du vil fjerne. Klikk på [brukerens] konto > Fjern bruker fra Apple TV.
  • For å forlate en Apple TV: Slå av Vis meg på Apple TV i Hjem-appen.