Brukerveiledning for macOS

for macOS Mojave

Et Mac-skrivebord med et Hurtigvisning-vindu åpent og skrivebordsstabler langs høyre kant av skjermen.

Gjør mer på skrivebordet

Med macOS kan du enkelt organisere og tilpasse skrivebordet – og utføre oppgaver uten å åpne programmer.

Finn ut hva du kan gjøre på skrivebordet

Familiemedlemmer-panelet i iCloud-valgpanelet.

Familien kommer først

Med macOS og iCloud kan familien dele kjøp, som musikk og bøker, ha det gøy, være produktive og holde kontakten uansett hvor de er.

Finn ut hvordan du deler og beskytter deg

Launchpad med programsymboler i et rutenettmønster over skjermen.

Programmer til alt du vil gjøre

Macen leveres med innebygde programmer som gir deg fantastiske muligheter – og du finner enda flere programmer i Mac App Store.

Finn ut hva du kan gjøre med programmer på Macen

Symboler for sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene dine og Macen din.

Beskytt dataene dine og Macen

Ingenting er viktigere enn at dataene dine er trygge. Macen har verktøyene du trenger for å beskytte dataene dine og gjøre maskinen enda sikrere.

Finn ut hvordan du beskytter dataene dine

Bla gjennom Brukerveiledning for macOS ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for macOS-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.