Konfigurer iPhone for SMS-tekstmeldinger på Macen

Konfigurer iPhone til å motta og sende SMS- og MMS-meldinger på Macen. Når du har konfigurert iPhone, vises SMS-meldinger du mottar på iPhone, også på Macen. Hvis du sender en melding til en venn som bruker en telefon som ikke er en iPhone, sendes meldingen som SMS-melding i stedet.

Åpne Meldinger for meg

Viktig: For at du skal kunne motta og sende SMS- og MMS-meldinger på Macen, må iPhonen ha iOS 8.1, og iPhonen og Macen må være logget på iMessage med samme Apple-ID. Hvis du vil vite mer, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bruke Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch.

1. Velg Innstillinger > Meldinger på iPhonen.

2. Trykk på Videresending av tekstmelding.

Tips: Hvis du ikke ser Videresending av tekstmelding, forsikrer du deg om at du er logget på iMessage med samme Apple-ID på både iPhonen og Macen.

3. Aktiver Macen i listen over enheter.

4. Åpne Meldinger på Macen.

En aktiveringskode på seks tall vises.

5. Skriv inn passordet på iPhonen og trykk på Tillat.