Meldinger med flere samtaler festet på venstre side av vinduet.

Hold kontakten med de du er glad i

Fest samtaler med nære venner og familiemedlemmer, slik at du raskt kan finne og sende melding til dem du kommuniserer mest med.

Slik fester du en samtale

Meldinger-vinduet med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre. Samtalen inkluderer meldingseffekter med konfetti, et bilde og en Tapback på den siste meldingen.

Uttrykk deg selv

Sett ditt personlige preg på meldingene du sender – legg til Tapback, bilder, meldingseffekter og annet.

Slik kan du bli mer uttrykksfull i Meldinger

Detaljer-visningen, med knapper for anrop, video og skjermdeling under navnet på vennen din.

Gå fra å skrive til å snakke

Når du er i humør til å snakke med venner ansikt til ansikt eller dele skjermen din med noen, kan du gjøre det med Detaljer-visningen i en meldingssamtale.

Slik foretar du en FaceTime-videosamtale fra Meldinger

Meldinger-vinduet med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre. Meldingsboblene er grønne, noe som indikerer at de ble sendt som SMS-meldinger.

Send tekstmeldinger til alle vennene dine

Hvis du har en iPhone, kan du sende SMS-tekstmeldinger til alle som har en hvilken som helst enhet, direkte fra Meldinger på Macen. Når du får svar, trenger du ikke å finne fram iPhonen – bare svar fra Macen.

Slik konfigurerer du iPhone for SMS-tekstmeldinger på Macen

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Meldinger, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Meldinger.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.