Kjøp med Apple Pay

Det er sikkert og enkelt å handle med Apple Pay i Safari på Macen. Se etter Apple Pay når du skal betale. Deretter fullfører du kjøpet med Touch ID på Macen, iPhone 6 eller nyere (inkludert iPhone SE) med iOS 10 eller nyere, eller Apple Watch med watchOS 3 eller nyere. Hvis du fullfører kjøpet med iPhone eller Apple Watch, må du være logget på iCloud med samme Apple-ID som på Macen.

Merk: Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder.

Åpne Safari for meg

En populær nettbutikk som tillater Apple Pay, og detaljene for kjøpet ditt som inkluderer hvilket kredittkort som ble brukt, leveringsinformasjon, butikkinformasjon og kjøpspris.

Før du bruker Apple Pay, konfigurerer du kreditt- eller debetkortet ditt på enheten du skal bruke til å fullføre kjøpet ditt.

1. Klikk på Apple Pay når du skal betale.

Du kan endre kredittkortet, leveringsadressen eller kontaktinformasjonen før du fullfører kjøpet.

2. Fullfør kjøpet.

• Mac med Touch ID: Bruk Touch ID.

Kun én brukerkonto på Macen kan bruke Touch ID på Macen til å gjennomføre kjøp med Apple Pay. Andre brukerkontoer må bruke iPhone eller Apple Watch.

• iPhone: Bruk Touch ID.

• Apple Watch: Dobbelttrykk på sideknappen.