Bruk AirPlay for å se skrivebordet på en HDTV

Skjermbilde over AirPlay gjør det mulig å sende det som er på Mac-skjermen din, trådløst til en HDTV via Apple TV. Hvis Macen støtter skjermbilde over AirPlay, vises et AirPlay-statussymbol i menylinjen på Macen når en Apple TV er koblet til samme nettverk som Macen.

Oppsett med Mac, HDTV og Apple TV

Før du begynner, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bruke AirPlay til å se video fra en Mac-maskin på HDTV for å finne ut om du kan bruke funksjonen Skjermbilde via AirPlay sammen med Apple TV og Macen.

1. Forsikre deg om at Macen og Apple TV er koblet til samme nettverk.

2. Klikk på AirPlay-symbolet i menylinjen, og velg deretter Apple TV-enheten.

Merk: Hvis du ikke ser AirPlay-symbolet i menylinjen, kontrollerer du at Apple TV-enheten er konfigurert riktig.

3. Du kan angi om skrivebordet skal ha samme størrelse som Mac-skjermen eller som TV-skjermen ved å klikke på AirPlay-statussymbolet og deretter velge Denne maskinen eller Apple TV-enheten. Når du bruker skjermbilde via AirPlay, er fargen på AirPlay-symbolet i menylinjen blå.