Sett opp iCloud på Mac-maskinen

Hvis du vil bruke iCloud på Macen, må du logge deg på iCloud med din eksisterende Apple-ID, eller en ny, og deretter markere iCloud-funksjonene du vil bruke.

Merk: Hvis du er pålogget iCloud allerede, kan du endre iCloud-innstillingene når som helst.

iCloud-valgpanelet, klart for innskriving av et Apple-ID-navn og -passord.
  1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på iCloud.

Åpne iCloud-valgpanelet for meg

2. Skriv inn Apple-ID-en din (eller klikk på Opprett Apple-ID), skriv inn passordet, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Viktig: Pass på at du bruker den samme Apple-ID-en når du logger på iCloud på alle enhetene dine. På den måten, uansett hvilken enhet du bruker, har du tilgang til de samme bildene, skrivebord- og dokumenter-filene, e-postene, kontaktene, kalenderne, notatene, påminnelsene og andre dokumenter som er lagret i iCloud.

Etter at du har logget på, bør du sjekke at du er logget på iTunes Store, App Store og iBooks Store, i tillegg til Meldinger og FaceTime, med Apple-ID-en din. Hvis du vil vite mer, åpner du programmet, velger Hjelp > Hjelp for [programnavn] og leser deretter emnene om konfigurering av kontoen og pålogging.

Du kan også konfigurere iTunes Store, App Store og iBooks Store til å automatisk laste ned kjøp du har gjort på andre enheter.

Hvis du vil konfigurere iCloud på iOS-enheter, Apple TV eller Windows-datamaskiner, følger du instruksjonene på Slik konfigurerer du iCloud.